Trucul genial pentru fructe și legume proaspete! Vor rămâne gustoase mult mai mult timp

Probabil că celor mai mulți dintre noi ni s-a întâmplat să deschidem frigiderul și să avem surpriza neplăcută de a vedea că fructele și legumele noastre s-au stricat. Din fericire, există câteva trucuri ingenioase la care putem apela pentru a ne asigura că acestea vor rămâne proaspete și gustoase pentru mult mai mult timp!

Fructele și legumele pot rămâne proaspete mult mai mult timp / foto: Freepik
Fructele și legumele pot rămâne proaspete mult mai mult timp / foto: Freepik

Cei mai mulți dintre noi am fost, măcar o dată în viață, în situația de a merge la frigider pentru a lua o gustare sănătoasă, iar apoi să vedem că fructele noastre s-au stricat. Sau, atunci când am început să gătim masa de prânz, am deschis frigiderul și am găsit legumele pline de mucegai.

Este, fără doar și poate, o situație neplăcută, însă dacă știm cum să păstrăm corect fructele și legumele în frigider, această problemă poate fi evitată.

Mai precis, există câteva „trucuri” simple care pot face ca fructele și legumele noastre să rămână proaspete mult mai mult timp. În primul rând, fructele și legumele noastre nu trebuie spălate atunci când le punem în frigider! Umiditatea le poate face să se strice mult mai repede, iar cel mai bine ar fi să le spălăm chiar înainte de a le consuma.

Cum pot rămâne legumele și fructele proaspete mai mult timp

Un alt detaliu important este că ele trebuie puse în frigider întregi! Este posibil ca unii dintre noi, pentru a gestiona mai bine spațiul, să tăiem fructele și legumele în bucăți mai mici. Din păcate, acest lucru le va face să se strice mult mai repede. Singura ocazie în care acest obicei poate fi inofensiv este dacă le consumăm chiar în acea zi.  

De asemenea, poate că mulți dintre noi înghesuim fructele și legumele în același loc, pentru a câștiga spațiu în frigider. Din păcate, acest lucru le poate face să se strice mult mai repede! Cel mai bine ar fi să împrăștiem fructele și legumele prin frigider, iar mai ales cele cu un conținut mai ridicat de apă să fie ținute la distanță de celelalte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
ten perfect jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net