VIDEO. Avion în flăcări pe pista aeroportului Haneda din Tokyo. Peste 300 de oameni s-ar fi aflat la bord. UPDATE: S-a aflat câți oameni au murit

Ultima actualizare:

Un incident grav a avut loc pe Aeroportul Haneda din Tokyo, când un avion al companiei aeriene Japan Airlines a luat foc în timpul aterizării. Potrivit informațiilor furnizate de BBC, aeronava era în flăcări în momentul în care a atins pista, iar situația a fost extrem de tensionată pentru cei 300 de pasageri aflați la bord.

Accident aviatic in Tokio. Foto: Profimedia.
Accident aviatic in Tokio. Foto: Profimedia.

Din ce cauză a luat foc avionul pe pistă

Conform relatărilor, incidentul a survenit cel mai probabil în urma unei coliziuni cu o aeronavă a Gărzii de Coastă. Televiziunea japoneză, citată de Reuters, a indicat că imaginile transmise de postul local NHK arată flăcări puternice ieșind de la geamurile avionului și de dedesubtul acestuia. Mai mult, se pare că focul a afectat și pista aeroportului, generând o situație de urgență.

Autoritățile japoneze fac eforturi să gestioneze situația

5 persoane care se aflau în avion au murit

UPDATE:  Autoritățile, citate de postul public de televiziune NHK, au anunțat că, din păcate cinci persoane care se aflau la bordul avionului pazei de coastă de pe aeroportul Haneda din Tokyo au murit în urma coliziunii cu avionul de pasageri.

Șase persoane se aflau la bordul aeronavei gărzii de coastă, care făcea parte din eforturile de ajutorare în caz de cutremur.

Un purtător de cuvânt al Japan Airlines a spus pentru postul public de televiziune NHK că toți cei 367 de pasageri aflați la bordul aeronavei în momentul exploziei au fost evacuați cu succes din avionul care era în flăcări.

Incidentul de la Aeroportul Haneda reprezintă un avertisment asupra pericolelor inerente în industria aviatică și subliniază importanța extrem de mare a standardelor de siguranță. Compania Japan Airlines și autoritățile locale vor trebui să investigheze în detaliu circumstanțele care au dus la acest incident și să ia măsuri corespunzătoare pentru a preveni evenimente similare în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net