Joe Biden, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte președintele american

Ultima actualizare:

Președintele american Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus, însă starea sa de sănătate este una bună, anunță reprezentanții liderului de la Casa Albă. 

Joe Biden Sursă foto: Profimedia
Joe Biden Sursă foto: Profimedia

Mulți dintre alegătorii lui Joe Biden sunt de părere că starea de sănătate a președintelui american nu este tocmai bună, după ce în ultimele sale vizite oficiale a părut să fie dezorientat și să nu aibă un discurs tocmai coerent.

În urmă cu mai puțin de o lună a căzut de pe bicicletă și s-a rostogolit pe treptele unui avion. Recent, Joe Biden a făcut o afirmație controversată, conform căreia ar fi avut cancer de piele, iar acum o nouă veste proastă despre președintele american a fost făcută publică. 

Citește și: Joe Biden are cancer? Declarațiile controversate ale președintelui american 

Joe Biden, în izolare la Casa Albă 

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a anunțat joi, 21 iulie, faptul că Joe Biden este infectat cu virusul SARS-CoV-2 și urmează să se izoleze pentru câteva zile. În plus, a mai menționat faptul că liderul Statelor Unite ale Americii este vaccinat cu schema completă, dar și cu două doze booster. 

Pentru a-i asigura pe americani că totul este sub control și are un tonus bun, Joe Biden a distribuit un scurt clip video în care a oferit un scurt update asupra stării sale de sănătate. În Imagini, Joe Biden este vizibil slăbit, dar încearcă să-și mențină optimismul. 

În acestă dimineaţă, preşedintele Biden a fost testat pozitiv la Covid 19. Este vaccinat complet şi are şi două boostere. Are simptome foarte uşoare", a declarat Karine Jean-Pierre, purtătorul de cuvânt al Casei Albe. „A început tratamentul cu Paxlovid. În conformitate cu reglementările CDC, preşedintele Biden se va izola la Casa Albă şi va continua să-şi exercite atribuţiile. Imediat ce testele vor fi negative, se va întoarce la muncă în program normal", a mai menționat aceasta.

Vezi și: Fiul lui Joe Biden a dat 30,000 de dolari pe escorte, în ultimele luni 

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, este cel mai bătrân președinte al Statelor Unite de până acum, iar forma sa fizică și mentală este reprezintă de o bună perioadă de timp subiect de dezbatere în spațiul public. În ciuda speculațiilor care îl vizează, Joe Biden nu acordă atenție criticilor și nu a răspuns niciodată, în mod oficial, speculațiilor. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net