Controversatul prinț Mohammed bin Salman, relații amoroase cu scandal. Lindsay Lohan, cap de listă!

Ultima actualizare:

Mohammed bin Salman urmează să aibă o întâlnire cu președintele SUA, Joe Biden. Cu toate acestea, decizia americanului este una contestată de analiștii politici autohtoni, dar și de jurnaliștii de pretutindeni, în contextul în care a numit guvernul saudit „paria”, în anul 2018.

Astfel, întreaga lume se întreabă acum dacă Mohammed bin Salman și Joe Biden își vor strânge mâna, acesta fiind un gest de protocol pe care toți liderii lumii îl fac. În mod evident, SUA încearcă să păstreze relațiile diplomatice cu Arabia Saudită, iar decizia lui Joe Biden de a-l întâlni pe prințul moștenitor este una care nu putea fi evitată, dat fiind faptul că va fi la cârma regatului ani buni.

La fel de interesant: Premieră în Arabia Saudită! Femeile, lăsate să aplice pentru joburi de bărbați

Totuși, Mohammed bin Salman este un personaj controversat și nu doar pe plan politic, despre care s-au auzit multe de-a lungul timpului. Este căsătorit din anul 2008 cu Sara bint Mashour Al Saud, nepoata regelui Abdulaziz, fondatorul Arabiei Saudite și verișoara sa primară. Acum este tatăl a cinci copii, dar trecutul său controversat nu poate fi uitat prea ușor, așa că iată cu cine s-a iubit Mohammed bin Salman înainte să se căsătorească (și chiar și după, spun unii).

Mohammed bin Salman, șeicul petrecăreț, s-a iubit cu Lindsay Lohan și nu numai

În anul 2019 MbS, așa cum este cunoscut, apărea în toată presa, datorită zvonurilor potrivit cărora ar avea o relație cu faimoasa Lindsay Lohan, pe care ar fi cunoscut-o la un Grad Prix de Formula 1. Cei doi ar fi început să își scrie constant și mai apoi să se viziteze, iar moștenitorul coroanei saudite chiar i-ar fi făcut amantei sale o serie de cadouri destul de scumpe, printre care și un card de credit.

Tatăl ei, Michael Lohan, a infirmat zvonurile și a dezvăluit că între Mohammed bin Salman și Lindsay există o relație de prietenie. Totuși, șeicul are o afinitate pentru femile frumoase, iar dovadă stau modelele pe care le aduce adesea la petrecerile fastuoase pe care le organizează deseori. În anul 2015 a închiriat o întreagă insulă în Maldive, unde a invitat peste 150 de modele din întreaga lume.

S-ar putea să îți placă și: Ei sunt cei mai bogaţi regi ai lumii

 Amintim faptul că toate femeile au fost testate pentru boli cu transmitere sexuală la sosirea pe insulă și abia apoi au fost transportate la bungalow-urile private, semn că petrecerea a avut la bază distracția... de altă natură! Despre viața personală a lui MbS nu se cunosc prea multe, dat fiind faptul că cere discreție inclusiv de la familie, prieteni și angajați.

E prinț moștenitor, dar se comportă ca un „psihopat”. A amenințat cu moartea

Totodată, s-a spus că Mohammed Bin Salman ar fi uneltit asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi. A întrerupt orice legătură cu Qatar-ul, l-a forțat pe prim ministrul Libanului, Saad Hariri, să își dea demisia, l-a intimidat pe Saad Al Jabri, ar fi plătit un hacker să spargă telefonul lui Jeff Bezos și multe altele. Cel mai grav, însă, este că a amenințat cu moartea.

Un fost ofițer de securitate a declarat că este „un psihopat fără pic de empatie”, dat fiind faptul că a declarat că ar fi putut să îl ucidă pe conducătorul regatului și să îl investească pe tatăl său în funcție. Totul se petrecea în urmă cu ani buni, însă pare-se că situația s-a înrăutățit. După ce Saad al Jabri a fost amenințat, a declarat că un echipaj s-ar îndrepta către consulatul Canadian pentru a-l asasina.

Află mai multe despre subiect: Prinţul moştenitor al Arabiei Saudite ar fi ordonat asasinarea lui Jamal Khashoggi

„Nu mergeți în apropierea vreunei misiuni saudite din Canada. Nu mergeți la consulat. Nu mergeți la ambasadă”, ar fi fost amenințat bărbatul, în 2018. Motivul? I s-a răspuns clar și la obiect că: „l-au dezmembrat pe tip, l-au ucis. Sunteți în partea de sus a listei.” Astfel, bărbatul a fost avertizat că poate fi ucis, dacă face un singur pas greșit.

Viața la palat, cu Mohammed bin Salman

Un jurnalist al The Atlantic a avut parte de mai multe întâlniri cu prințul moștenitor din Arabia Saudită și a reușit să descopere o mică parte din viața unuia dintre cei mai temuți lideri din lumea orientală. Inspiră frică, ia decizii pe care politicienii le pot considera nebunești, însă în viața de zi cu zi e un om cât se poate de normal, se arată în sursa citată.  

Palatul, unul impunător, veghează asupra capitalei Riyadh. MbS încearcă să nu petreacă prea mult timp pe Twitter, mănâncă zilnic alături de copiii săi, se relaxează vizionând diferite seriale, iar preferatul său este Game of Thrones. A crescut jucând diferite jocuri video, motiv pentru care a ajuns să investească în domeniu. Jurnaliștii spun că are o atitudine dezinvoltă și este relaxat, nu îl deranjează criticile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net