"Joker 2" a fost văzut în premieră, la Londra. Ce anunț a făcut Lady Gaga

Filmul "Joker: Delir în doi" a avut premiera, aseară, la Londra. Lady Gaga şi Joaquin Phoenix au surprins ca de fiecare dată. Gaga a optat pentru o ţinută extravagantă, de un roşu aprins, care s-a asortat cu nuanţa părului. Totodată, aceasta a făcut și un anunț. Va lansa, vineri, un album care va însoţi filmul „Joker: Folie à deux”.

Lady Gaga şi Joaquin Phoenix Foto: observatornews
Lady Gaga şi Joaquin Phoenix Foto: observatornews

Cum și-au făcut apariția Lady Gaga şi Joaquin Phoenix

Surprinzători ca de fiecare dată, Lady Gaga şi Joaquin Phoenix au păşit pe covorul roşu din Londra pentru premiera noului film, "Joker: Delir în Doi". Ca de obicei, Gaga a optat pentru o ţinută extravagantă, de un roşu aprins, care s-a asortat cu nuanţa părului.

Artista a ales un machiaj la fel de nonconformist, un fard albastru şi o lacrimă pictată pe un obraz, în semn de omagiu pentru personajul său, Harley Quinn. De la eveniment nu a lipsit nici logodnicul ei, Michael Polansky.

Ce surpriză mai are Lady Gaga

Pe lângă noul său film, Lady Gaga mai are o supriză pentru fanii ei. „Sunt foarte fericită să anunţ, într-un final, noul meu album, "Harlequin", care va fi lansat pe 27 septembrie şi este un album care va însoţi filmul. Are multe din melodiile care apar în "Joker", dar şi nişte piese originale, pe care le-am scris pentru film şi una care este doar pentru album, şi se numeşte "Happy Mistake"", a spus artista.

Pe Instagram, ea a postat o mică parte dintr-una din piese. Videoclipul o arată pe cântăreaţă cum se plimbă prin Muzeul Luvru şi o caută pe Mona Lisa. Ajunsă în faţa Giocondei, ea îi desenează, pe o sticlă pusă în faţa tabloului, un zâmbet cu ruj roşu.

Despre albumul cântăreței

Numit „Harlequin”, albumul va fi inspirat de lumea filmului. Cântăreaţa a lansat coperta, împreună cu o listă a melodiilor.

Albumul va conţine noi versiuni ale unor clasice de jazz precum „Get Happy”, „That's Entertainment” şi „World on a String”. Filmul este şi un musical în care Lady Gaga şi Joaquin Phoenix interpretează aceste clasice de jazz.

"Joker: Delir în Doi", în cinematografe din 4 octombrie

"Joker: Delir în Doi" prezintă povestea comediantului ratat Arthur Fleck care este închis într-o secție de psihiatrie și riscă pedeapsa cu moartea. El o cunoaște însă pe Harley Quinn, iubirea vieții sale şi cei doi pornesc apoi într-o aventură romantică. Filmul va putea fi urmărit în cinematografe începând cu 4 octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mic dejun FOTO shutterstock jpg
e5782f61 b219 4e10 85bf 5bf9292a1d0f jpeg
fier de calcat jpg
citit carte barbat istock jpg
epidemie gripa spaniola 1918 jpg
satul pietrisu alohotels jpg
pepeni de dabuleni jpg
gracie freeman instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net