Ce dietă severă a trebuit să urmeze actorul Joaquin Phoenix pentru filmul Joker: „Era să înnebunesc"

Ultima actualizare:

Joaquin Phoenix a fost obligat să slăbească aproape 25 de kilograme, în doar 3 luni, pentru a se putea transforma în Joker. La vremea respectivă, actorul declarase că, fiind nevoit să urmeze o dietă restrictivă, îi era greu să facă şi cele mai simple gesturi, pentru că era  neputincios. Avea voie să mănânce doar mere, salată verde, sparanghel și fasole verde gătită la abur. Actorul va reveni în cinematografe cu continuarea ”Joker: Folie à Deux”, va interpreta rolul lui Arthur Fleck.

Joaquin Phoenix Foto: arhivă Click!
Joaquin Phoenix Foto: arhivă Click!

Joaquin Phoenix: „E probabil ultima dată când fac astfel de sacrificii pentru un rol"

„N-o să vă spun tot felul de detalii despre dieta pe care am avut-o”, a precizat Joaquin Phoenix la Festivalul de Film de la Veneția. „Nu cred că vrea nimeni să știe despre ea”, a explicat acesta.

„Dar, de data asta, a fost mai complicat, pentru că am avut mult dans de repetat. A fost mai dificil ca data trecută. Am acum 49 de ani, n-ar trebui să mai trec vreodată prin așa ceva. E probabil ultima dată pentru mine când fac astfel de sacrificii pentru un rol…”, a adăugat vedeta de la Hollywood.

 A fost nevoit să nege zvonurile că a mâncat un măr pe zi

„Am repetat scena cu valsul timp de două luni”, a ținut să adauge și Lady Gaga, partenera din film a lui Joaquin Phoenix. „Când Joaquin era prea înfometat, îi dădeam să mănânce niște afine”, a ținut cântăreața să precizeze.

După lansarea primul film „The Joker”, actorul a fost nevoit să nege zvonurile că a mâncat doar câte un măr pe zi, pentru a slăbi cât era necesar pentru rol. „N-a fost doar un măr pe zi. Am mâncat și salată sau fasole verde la abur”, a dezvăluit el în Access Hollywood.

Filmul Joker: Folie a Deux” va avea premiera pe 4 octombrie

„Primul lucru de care m-am apucat când am început pregătirile pentru rol a fost să-mi impun o anumită dietă. Și, pe parcursul ei, mi-am dat seama că mă afecta din punct de vedere psihologic. Începi să-ți pierzi mințile când slăbești atât de mult într-o perioadă de timp atât de scurtă”.

Filmul „Joker: Folie a Deux” va avea premiera pe 4 octombrie în Statele Unite și se așteaptă să fie un succes la fel de mare ca primul film cu aceleași personaj principal. Adevărul e că, la ce sacrificii a făcut protagonistul peliculei, nici nu ne miră că a atras atât de mult atenția acest film controversat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
image
actualitate.net
image
actualitate.net