Cel mai așteptat film al anului 2024. A strâns peste 6 milioane de vizualizări în doar câteva ore. VIDEO

Miercuri, 10 aprilie, Warner Bros. a oferit primul trailer al celui mai așteptat film din 2024! A strâns deja peste 6 milioane de vizualizări în 15 ore. Este vorba despre trailerul peliculei „Joker: Folie à Deux”.

Astăzi s-a lansat trailer-ul pentru „Joker: Folie à Deux” / foto: Pexels
Astăzi s-a lansat trailer-ul pentru „Joker: Folie à Deux” / foto: Pexels

Regizat tot de Todd Phillips, „Joker: Folie a Deux” se bazează pe originalul controversat care i-a adus un Oscar starului său Joaquin Phoenix. De data aceasta, Lady Gaga o întruchipează pe legendara Harley Quinn, rol pe care Margot Robbie l-a interpretat ani de zile în „Suicide Squad", iar noua peliculă oferă mai degrabă o imagine realistă a celor două personaje. Deși se zvonise că acesta va fi un muzical, Todd Phillips a declarat că nu este, dar că muzica este „un element esențial”.

Acţiunea noului film va avea loc parţial în închisoarea Arkham, unde, bineînțeles, sunt închişi super-răufăcătorii din universul DC. Lady Gaga armonizează muzica, dansul și o poveste de dragoste, și joacă o nouă versiune a lui Harley Quinn, alături de Joaquin Phoenix, care a câștigat un Oscar pentru filmul original și pentru cel mai bun actor în 2019 pentru „Joker".

Arthur Fleck (alias Joker) și Harley Quinn se întâlnesc în timp ce ea ia parte la un grup de cântăreți în Arkham Asylum, unde a fost lăsat la sfârșitul filmului din 2019. Cei doi se îndrăgostesc în celebra închisoare înainte de a evada.

„Joker: Folie à deux”, cel mai așteptat film al anului 2024

„Joker”(2019) spune povestea întunecată şi violentă a lui Arthur Fleck, duşmanul de moarte al lui Batman, care a divizat publicul prin prezentarea unui răufăcător criminal drept un erou şi stârnind chiar temeri că ar putea inspira crime în masă. Primul film s-a bucurat de un succes extraordinar și a câștigat patru premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun actor principal. A încasat 1,07 miliarde de dolari în box office la nivel mondial înainte de a obţine unsprezece nominalizări la Oscar (şi două statuete).

Continuarea, care va apărea în 2 octombrie anul acesta, o are ca protagonistă pe Lady Gaga, una dintre cele mai mari vedete pop. De asemenea, conform presei americane, „Joker: Folie à deux”, singurul film DC din 2024, a fost clasificat „R-rated", ceea ce înseamnă că nu este potrivit pentru spectatorii neînsoţiţi cu vârsta sub 17 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net