Lady Gaga împlinește 37 de ani. Cum arată bărbații cu care s-a iubit și câte inele de logodnă a primit

Ultima actualizare:

Pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, Lady Gaga s-a născut în data de 28 martie 1986. O figură controversată la început,artista a devenit una dintre cele mai respectate cântărețe la nivel mondial, fiind recompensată de-a lungul carierei sale cu foarte multe premii.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Lady Gaga și-a descoperit în filmul „A Star Is Born”, naturalețea și sensibilitatea și a lăstat în urmă machiajele puternice și costumele țipătoare care o scoteau în evidență la începutul carierei. Aspectul ei s-a schimbat radical, atât în privința machiajului, cât și a ținutelor pe care le poartă acum, unele chiar deosebit de elegante.

Lady Gaga, un star cu șase premii Grammy și mult mai multe iubiri

Lady Gaga nu s-a căsătorit până acum niciodată, dar s-a logodit de cel puțin două ori. Pe contul ei de Instagram a dezvăluit fanilor când două dintre relațiile ei au mers mai departe și a făcut pasul spre logodnă.

Cu cine s-a iubit Lady Gaga

Artista a avut mai multe relații controversate / foto: captură Youtube
Artista a avut mai multe relații controversate / foto: captură Youtube

În 2005, pe vremea când Lady Gaga era încă Stefani Germanotta, l-a cunoscut pe Lüc Carl, în barul său din New York, „St. Jerome's”. Timp de trei ani a durat relația lor care nu a fost foarte strânsă. Atunci, cariera ei de cântăreață tocmai începea.

În 2008, Lady Gaga începe o relație de scurtă durată cu designerul din Los Angeles Matthew Williams, cunoscut și ca „DaDa”. Ei și-au făcut aparițai împreună la cea de-a 52-a ediție a Premiilor Grammy.

Lady Gaga: „Nu am iubit niciodată pe nimeni așa cum l-am iubit pe el”

Relația cu Lüc Carl a fost una specială / foto: captură Youtube
Relația cu Lüc Carl a fost una specială / foto: captură Youtube

În 2010, în viața lui Lady Gaga reapare Lüc Carl, iar cântăreața vorbește despre sentimentele ei: „Nu am iubit niciodată pe nimeni așa cum l-am iubit pe el. Sau așa cum îl iubesc”. Cei doi s-au despărțit definitiv în 2011, iar Lady Gaga a scris „You and I” despre despărțirea lor.

Prima logodnă

S-a iubit și cu Taylor Kinney / foto: captură Youtube
S-a iubit și cu Taylor Kinney / foto: captură Youtube

În 2011, Lady Gaga îl întâlnește pe Taylor Kinney pe platourile de filmare, atunci când filma videoclipul pentru „You and I”, iar Kinney a interpretat unul dintre rolurile principale.

„Ne-am distrat bine. Cred că a fost chimie. Am filmat până la 4 sau 5 dimineața sau ceva de genul ăsta. Am făcut schimb de informații. Au trecut câteva săptămâni și am ținut legătura, și apoi atât", a dezvăluit Kinney, în cadrul emisiunii „Watch What Happens Live with Andy Cohen”.

Dar la începutul anului 2014, realația lor devine publică. Ei și-au făcut apariția împreună la cea de-a 71-a petrecere anuală a premiilor Globul de Aur de la NBC, în ianuarie 2014.

Un an mai târziu, în februarie 2015, Kinney o cere pe Gaga în căsătorie, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Actorul i-a oferit Reginei Pop un inel cu diamante în formă de inimă, pe care l-a proiectat cu ajutorul bijutierului Lorraine Schwartz.

Lady Gaga era cât pe ce să se mărite cu Taylor Kinney

Lady Gaga a fost foarte fericită când a primit acest inel de logodnă / foto: arhiva personală
Lady Gaga a fost foarte fericită când a primit acest inel de logodnă / foto: arhiva personală

Lady Gaga a împărtășit un detaliu special despre inelul ei cu diamante pe Instagram: „Partea mea preferată a inelului meu de logodnă, Taylor și Lorraine au proiectat „T 💗S” cu diamante albe. Mă strigă mereu cu numele meu de naștere. De la prima noastră întâlnire. Sunt o viitoare mireasă fericită! Nu mă pot opri să zâmbesc!!"

În 2016 cuplul se desparte după cinci ani de relație, iar anunțul a fost făcut chiar de cântăreață: „Eu și Taylor am crezut întotdeauna că suntem suflete pereche. La fel ca toate cuplurile, avem suișuri și coborâșuri și ne-am luat o pauză. Suntem amândoi artiști ambițioși, sperând să lucrăm prin programe complicate și pe distanțe lungi. Continuăm dragostea simplă pe care am împărtășit-o întotdeauna. Suntem la fel ca toți ceilalți și ne iubim cu adevărat".

A doua logodnă: cu Christian Carino

Lady Gaga s-a iubit și cu Christian Carino / foto: arhiva personală
Lady Gaga s-a iubit și cu Christian Carino / foto: arhiva personală

În ianuarie 2017, Lady Gaga este văzută pentru prima oară cu Christian Carino, iar totul devine clar atunci când Carino o însoțește la Houston (Texas), pentru Super Bowl.

Apar imediat zvonurile legat de logodna celor doi, pe care Gaga le confirmă cu o nouă fotografie pe contul ei de Instagram, iar la Globurile de Aur și-au făcut apariția împreună.

Relația cu Bradley Cooper a făcut deliciul publicului

Lady Gaga și actorul Bradley Cooper au colaborat pentru filmul „A Star is Born” / captură: YouTube
Lady Gaga și actorul Bradley Cooper au colaborat pentru filmul „A Star is Born” / captură: YouTube

Cei doi, Gaga și Carino, au o ultimă apariție în public în ianuarie 2019. Este perioada în care în presă încep să apară discret zvonuri legate de un posibil flirt între cântăreață și actorul Bradley Cooper, cu care a colaborat pentru filmul „A Star is Born”.

Cu puțin timp înainte de premiile Oscar, a apărut vestea că Lady Gaga și Carino și-au anulat logodna, iar cântăreața a spus atunci despre Carino că este posesiv și gelos.

În ciuda zvonurilor tot mai dese, Gaga și Cooper au negat permanent că îngtre ei ar fi o relație amoroasă. Mai mult, la un interviu pentru Oprah, cântăreața a spus că ea și Cooper au jucat roluri în fața publicului, ca să se creadă că sunt îndrăgostiți.

„Pentru mine, ca interpret și ca actriță, bineînțeles că am vrut ca oamenii să creadă că suntem îndrăgostiți. Și am vrut ca oamenii să simtă această dragoste la premiile Oscar. Am vrut să treacă prin obiectivul acelei camere și să ajungă la fiecare televizor la care eram urmăriți”, a spus ea.

În iulie 2019, Lady Gaga sugerează printr-o fotografie publicată pe rețelele sociale că ar fi împreună cu inginerul de sunet Dan Horton, dar nu a făcut niciodată vreo declarație publică în acest sens.

Ladz Gaga: „Am o dragoste STUPIDĂ"

Lady Gaga, alături de noul iubit, Michael Polansky / foto: arhiva personală
Lady Gaga, alături de noul iubit, Michael Polansky / foto: arhiva personală

În ianuarie 2020, Lady Gaga și-a confirmat relația cu noul ei iubit, antreprenorul Michael Polansky, pe Instagram, și a apărut împreună cu el și de Ziua Îndrăgostiților. Iar o lună mai târziu, Gaga își mărturisește sentimentele: „Am o dragoste STUPIDĂ”.

Lady Gaga și Polansky petrec perioada pandemiei și a caran tinei împreună și apar împreună la un eveniment la Casa Albă, în 2021 când cei doi s-au sărutat prin măștile de protecție.

Gaga și Polansky au confirmat relația cu un sărut în public, prin măști / foto: arhiva personală
Gaga și Polansky au confirmat relația cu un sărut în public, prin măști / foto: arhiva personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net