Kate Middleton consumă această băutură în fiecare dimineață. Trucul la care Prințesa de Wales apelează pentru un trup de fotomodel

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că a depășit vârsta de 40 de ani, Prințesa Kate Middleton arată impecabil. Mai mult, deși are 3 copii, soția viitorului rege reușește să se mențină într-o formă fizică demnă de invidiat. Puțini sunt, însă, cei care știu că aceasta are și un secret care o ajută să arate așa.

Kate Middleton / Foto: Getty Images
Kate Middleton / Foto: Getty Images

Băutura pe care o consumă Kate Middleton se prepară cu 6 ingrediente

Kate Middleton ar avea un secret în ceea ce privește silueta sa. Un expert în nutriție susține că unul dintre trucurile de frumusețe la care apelează Prințesa, este un smoothie preparat din 6 ingrediente benefice pentru sănătatea microbiomului și a pielii. Jennifer Hanway, fost nutriționist regal, spune că Prințesa de Wales consumă în mod regulat acest smoothie, în special la micul dejun.

Pentru doamnele și domnișoarele care vor să știe din ce se prepară băutura pe care o consumă Kate Middleton, dar și cum se prepară, ei bine vor afla numai decât. Lista cu ingredient cuprinde kale, spirulină, matcha, spanac, frunze de salată și afine. Acestea sunt ingredientele esențiale din care este făcut smoothie-ul miraculos.

Important de menționat este că băutura nu are niciun fel de contraindicație, iar adaosul de afine reprezintă o sursă excelentă pentru sănătate. Dulceața lor oferă un gust de senzație și cu siguranță este pe placul tuturor.

Cum reușește Kate Middleton să se mențină mereu în formă

Kate Middleton are un regim alimentar pe care îl respectă cu strictețe, iar pe parcursul fiecărei zile, Prințesa de Wales are grijă la orice produs pe care îl consumă. De exemplu, la prânz, în zilele mai călduroare de vară, soția viitorului rege mănâncă o salată.

Expertul în nutriție a mai explicat că investiția în tratamente și proceduri de înfrumusețare este în zadar, dacă nu te hrănești sănătos. Mai mult, el este de părere că tot ceea ce mâncăm, ne reprezintă. Prințesa Catherine are un stil de viață exemplar și exclude din alimentație produse procesate, optând pentru cele bio. Mai mult, aceasta face sport în fiecare zi.

”Poți cheltui mii de dolari pe tratamente, proceduri și creme. Dacă nu te hrănești sănătos, totul este în van! Efectiv, suntem ceea ce mâncăm”, spune nutriționistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
image
actualitate.net
image
actualitate.net