Kate și William, decizia importantă luată de dragul Reginei Elisabeta. La ce sunt dispuși să renunțe

Prințul William și Kate Middleton au luat o decizie importantă, de dragul Reginei Elisabeta a II-a. Suverana s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima vreme și nu mai poate să se deplaseze la fel de ușor ca pe vremuri, fiind nevoită să se ajute de un baston. Așa că ducii de Cambridge vor să facă un pas important pentru bunica lui William.

Kate Middleton și Prințul William se vor muta la Windsor, lângă Regină foto: Getty
Kate Middleton și Prințul William se vor muta la Windsor, lângă Regină foto: Getty

Din cauza problemelor de sănătate pe care l-a avut în ultima vreme Regina Elisabeta a II-a, Prințul William a decis că trebuie să fie cât mai aproape de bunica sa. Așa că el și Kate Middleton se vor muta în Windsor, care a devenit de ceva vreme rezidența permanentă a Reginei. 

Ducii de Cambridge, care își impart timpul între Palatul Kensington, din Londra, și Anmer Hall, din Norflok, sunt dispuți să renunțe la cele două locuințe și ar fi vizitat deja câteva case regale din apropierea Reginei, în Windsor, notează mirror.co.uk.

William și Kate caută școli pentru copiii lor

Ei au mers chiar să vadă casa în care stă acum Prințul Andrew, dar fiul Elisabetei nu are nicio intenție să se mute. Mai mult, Kate și William au exclus deja posibilitatea de a stat în diferite apartamente din Castelul Windsor sau în casa în care au locuit regale Edward VIII și Wallis Simpson, înainte ca monarhul să abdice.

William și Kate sunt determinați să se mute cât mai aproape de Regină și ar căuta școli în Windsor, Buckinghamshire și Surrey, pentru cei trei copii ai lor, George (opt ani), Charlotte (șase ani) și Louis (trei ani).

Ce schimbări vrea să facă William după ce va deveni Prinț de Wales

Vestea vine după ce membri ai staff-ului regal au declarat că William are de când să schimbe cu totul rolul său ca Prinț de Wales, titlu pe care îl va primi după ce tatăl său va urca pe tron. 

Ducele de Cambridge vrea să ia noi îndatoriri, iar Kate Middleton vrea să se implice mult mai mult în problemele oficiale ale Casei Regale. Ea dorește să aibă mai multe turnee solo, în afara Marii Britanii și, astfel, să crească popularitatea monarhiei.

Mai mult, William vrea să reducă numărul de organizații de caritate care sunt în patronajul Prințul de Wales și să se focusese pe organizații dedicate sănătății mentale,mediului și copiilor mici. Prințul mai vrea să reducă drastic numărul angajaților și să rămână doar cu jumătate din cei 140 de oameni care se află în subordinea Prințului de Wales.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net