La aproape 70 de ani nu vrea să fie numită bunică, ci face sex cu bărbați tineri: „Era mai încrezătoare în pielea goală”

O femeie de aproape 70 de ani din Marea Britanie, care deja are doi nepoți, a hotărât că nu este încă pregătită să își asume rolul tradițional de bunică.

Monica Porter avea 61 de ani când a experimentat acest tip de viață / foto: Les Wilson
Monica Porter avea 61 de ani când a experimentat acest tip de viață / foto: Les Wilson

În loc să adopte o viață mai liniștită, ea a început să exploreze opțiunile online pentru a-și găsi parteneri de sex. Astfel, în decurs de un an, a avut relații intime cu 15 bărbați, dintre care 11 aveau vârste între 20 și 30 de ani.

Monica Porter, din Londra, mărturisește că a apelat la internet pentru a găsi bărbați alături de care să își trăiască fanteziile sexuale, după ce a trecut printr-o perioadă de depresie cauzată de conștientizarea îmbătrânirii, conform unui articol din Daily Mail.

S-a săturat să fie serioasă și-a dorit să trăiască aventuros

După două divorțuri și sătulă de relații de lungă durată, Monica a ales să caute doar aventuri ocazionale cu bărbați tineri interesați de femei mature.

Într-un singur an, ea a reușit să întâlnească 15 parteneri, majoritatea în jurul vârstei de 20 de ani, declarând că se simte minunat în compania lor.

Tom, un contabil chipeș de 1,80 m, a povestit propria aventură remarcabilă de nouă luni, care a fost de departe cea mai serioasă dintre toate aventurile Monicăi.

„Întotdeauna am știut că nu era o relație convențională, dar a fost ceva care ne-a făcut pe amândoi foarte fericiți la momentul respectiv”, spune el.

„Sexul a fost cel mai pasional pe care l-am avut vreodată. A fost diferit de sexul cu fete de vârsta mea. Ea era mai experimentată și știa ce vrea. Se simțea confortabil în propriul corp și era mai încrezătoare în pielea goală decât fetele mai tinere, iar asta mi s-a părut foarte atractiv.

Dar nu era vorba doar de sex; ne înțelegeam, și nu avea nimic de-a face cu vârsta. Cea mai mare parte a timpului petrecut împreună a fost ca în orice cuplu normal. Vorbeam despre orice, de la cărți și filme la muncă și politică.

Mi s-a părut mai interesantă decât oricine altcineva pe care l-am întâlnit vreodată. Îi plăcea să mă educe, iar mie îmi plăcea”, mai povestea Tom, potrivit sursei menționate mai sus. 

Ulterior, Monica, care este și jurnalistă, a publicat o carte în care descrie experiențele sale intime, dorind să demonstreze că vârsta nu reprezintă o barieră în calea relațiilor sexuale și că acestea pot fi trăite cu pasiune, indiferent de numărul anilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mic dejun FOTO shutterstock jpg
e5782f61 b219 4e10 85bf 5bf9292a1d0f jpeg
fier de calcat jpg
citit carte barbat istock jpg
epidemie gripa spaniola 1918 jpg
satul pietrisu alohotels jpg
pepeni de dabuleni jpg
gracie freeman instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net