Ce sex are bebelușul Iustinei și al lui Cornel de la Insula Iubirii. Concurenta, în culmea fericirii când a aflat!

Iustina Loghin, cunoscută din participarea la emisiunea „Insula Iubirii” difuzată pe Antena 1, a făcut o dezvăluire emoționantă care a captat atenția telespectatorilor.

Iustina și Cornel vor deveni în curând părinți / foto: Antena 1
Iustina și Cornel vor deveni în curând părinți / foto: Antena 1

Recent, în cadrul acelei emisiuni, Iustina și partenerul ei de viață, Cornel Luchian, au anunțat cu mare entuziasm că așteaptă primul lor copil. Cu o burtică din ce în ce mai proeminentă, Iustina a făcut acest anunț într-un stil dramatic și plin de emoție, caracteristic emisiunii.

Vestea sarcinii Iustinei nu este lipsită de controverse 

Deși vestea sarcinii a venit ca o surpriză, nu a fost lipsită de controverse. În trecut, Iustina a discutat cu o colegă din emisiune, Daiana, despre posibilitatea unei sarcini, menționând că nu își dorea să devină mamă în acel moment.

Cu toate acestea, după 21 de zile petrecute pe Insulă, testul de sarcină a confirmat că Iustina este însărcinată. Pentru a păstra relația cu Cornel, Iustina a ales să-i facă anunțul în cadrul unui moment tensionat, la bonfire-ul final al emisiunii.

Aceasta a fost o încercare de a asigura stabilitatea relației lor, având în vedere că în trecutul recent au existat certuri și momente de incertitudine.

La întoarcere în România, Iustina și Cornel au tăiat împreună un tort alb, care conținea o cremă de culoare specifică sexului copilului. După dezvăluirea detaliilor în fața telespectatorilor, s-a confirmat că cei doi urmează să devină părinții unei fetițe.

Momentul a fost încărcat de emoție, având în vedere că aceasta va fi primul copil al Iustinei, în timp ce Cornel mai are patru copii dintr-o căsătorie anterioară. Iustina este acum însărcinată în șapte luni, iar burta ei este tot mai vizibilă.

Într-un schimb de declarații, Iustina a spus: „Fetiță!” iar Cornel a adăugat: „Băiat!”. Însă Iustina a replicat cu entuziasm: „Deja e roz! E fetiță! Iubi!

Iustina este acum insărcinată în 7 luni și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fiica în brațe. 

Fanii celor două vedete de la Insula Iubirii au reacționat imediat

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară pe rețelele sociale, unde mulți au lăsat comentarii și mesaje de felicitare pentru viitoarea mămică.

În timp ce unii au apreciat burtica tot mai mare a Iustinei, alții au exprimat îngrijorări cu privire la ideea de a păstra un copil doar pentru a menține relația cu partenerul.

Un internaut a scris: „Draga mea, inițial când te-am văzut în emisiune am crezut că nu o să-mi placă de tine. Dar pe parcurs am descoperit ce om sincer ești și ce suflet bun ai. Oricine și-ar dori o prietenă ca tine.

Iar Cornel, e un om bun de pus la rană. Toți bărbații înșală, dar el a vorbit atât de frumos despre tine, despre copii, despre fosta soție. Nu e capabil de ură sau lucruri rele, doar de bunătate. Așa om mai rar. Jos pălăria pentru amândoi!”

Altul a comentat: „Să ții un copil doar ca să nu te desparți de cineva… doar copilul va avea de suferit.”

Însă, alții au avut reacții mai pozitive: „Sunteți adorabili!! Toți putem greși din orgoliu! Aveți clasă! Vă iubesc!! Sarcină ușoară în continuare și naștere ușoară!”

Entuziasmul a crescut și mai mult atunci când cuplul a dezvăluit numele fetiței într-un live pe TikTok. Iustina și Cornel au împărtășit cu fanii numele ales pentru micuță: Ivana Nectaria, potrivit Cancan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net