Lăsat să moară în aeroport! A urlat după ajutor, a cerut asistență de urgență, însă reacția angajaților a fost de necrezut

Un bărbat ce suferea de handicap a fost lăsat să moară, în aeroportul Gatwick, după ce a încercat să coboare din avion fără niciun ajutor.

1 aeroport jpg jpeg

Potrivit unei surse The Sun, pasagerul și soția sa aveau nevoie de ajutor special, după ce cursa lor operată de easyJet a ajuns pe aeroport. 

„Un membru al echipajului a venit să o ajute pe femeie, dar bărbatul a fost lăsat în avion. Acesta nu a mai așteptat pentru revenirea personalului, așa că a decis să coboare singur din avion. În timp ce cobora, pasagerul a căzut și a suferit lovituri serioase, fapt ce i-au cauzat decesul. Acesta este un incident tragic, care nu trebuia să aibă loc. Cineva trebuia să-l ajute!”

Urmărește și: Aproape 200 de turiști români, lăsați cu ochii în soare în aeroport

De altfel, s-a mai menționat că compania și aeroportul au mari probleme de personal, iar unele persoane cu dizabilități sunt nevoite să aștepte chiar și ore bune pentru un simplu ajutor.

Personalul din aeroport nu pot ajuta persoanele cu dizabilități, dacă nu au pregătirea necesară, chiar dacă asta înseamnă că persoanele cu probleme sunt nevoite să aștepte și ore întregi.

Citește și: Probleme cu bagajele la Wizz Air. Cele de la cursa Bologna-Iaşi au ajuns din greşeală la Chişinău, și invers

Tragedia a avut loc în jurul orei 12.50, ora Londrei, miercuri. 

Lipsa personalului calificat, o mare problemă în Regatul Unit

Acest incident a venit după ce o altă femeie cu dizabilități a fost lăsată, recent, în avion pentru 90 de minute. De asemenea, Victoria Brignell a menționat că scaunul ei cu rotile a avut probleme, dar personalul care trebuia să o ajute „avea treabă în altă parte”

Un alt exemplu îl are în vedere pe jurnalistul Frank Gardner, care a fost lăsat recent să aștepte în avion, după ce i-au transmis că nu există personal calificat care să-l ajute. Jurnalistul a menționat că a fost nevoit să aștepte mult după ce toți pasagerii au debarcat. 

În ultimele săptămâni, aeroportul Gatwick s-a lovit de scene haotice și cozi imense, din cauza problemelor pe care le-au întâlnit în materie de personal. De altfel, mai multe zboruri au fost anulate sau întârziate.

În Regatul Unit, în ultimele două săptămâni, sute de zboruri au fost anulate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net