Lovitur─â! Rusia a r─âmas f─âr─â sprijinul Chinei ╚Öi Indiei ├«n r─âzboiul din Ucraina! Ini╚Ťiativa lui Putin, v─âzut─â drept ÔÇ×pervers─âÔÇŁ

Rusia a renun╚Ťat s─â ╚Ťin─â vineri un vot ├«n Consiliul de Securitate al ONU asupra unei rezolu╚Ťii de-a dreptul stupefiante, legate de r─âzboiul din Ucraina. Asta din cauza lipsei de sprijin. Nici m─âcar cei mai apropia╚Ťi alia╚Ťi ai s─âi, China ╚Öi India, nu au sus╚Ťinut-o ├«n acest demers. Ini╚Ťiativa lui Putin a fost catalogat─â ca fiind ÔÇ×pervers─âÔÇŁ, ÔÇ×cea mai mare ipocrizieÔÇŁ, ÔÇ×un joc cinicÔÇŁ.

Vladimir Putin a salutat semnarea acordului cu Iranul jpeg
Vladimir Putin

Cea mai mare ipocrizie: Rusia condamn─â atacurile asupra civililor din Ucraina

Rusia voia s─â propun─â la ONU ÔÇ×condamnarea atacurilor asupra civililor din UcrainaÔÇŁ ╚Öi reclama protec╚Ťia lor pentru a garanta plecarea din ora╚Öe. ÔÇ×Este cea mai mare ipocrizie, de m─ârimea Rusiei, ╚Öi ar trebui s─â figureze ├«n Guinness World Records.ÔÇŁ, a comentat ambasadorul albanez, Ferit Hoxha. R─âzboiul a f─âcut ÔÇ×trei milioane de refugia┼úi ├«n trei s─âpt─âm├óniÔÇŁ, adic─â echivalentul popula┼úiei ├«ntregii Albanii, a subliniat el. Omoloaga sa britanic─â, Barbara Woodward, a catalogat ini╚Ťiativa ca fiind ÔÇ×pervers─âÔÇŁ: ÔÇ×Ce joc cinic ├«n fa╚Ťa suferin╚Ťei umane extreme.ÔÇŁ, s-a revoltat diplomata, potrivit AFP.

Citește și: Momentul în care Putin dispare brusc de pe ecranul televizorului, pe stadionul din Moscova

Anterior, Rusia a fost admonestat─â de mai mul╚Ťi membri ai Consiliului de Securitate, din cauza ini╚Ťiativei sale pentru un text umanitar ce ÔÇ×condamn─â atacurile asupra civililorÔÇŁ. Tocmai ea, care de 23 de zile bombardeaz─â blocuri de locuin╚Ťe, case, spitale, ╚Öcoli, gr─âdini╚Ťe, teatre.

Rusia nu a avut sus╚Ťinere ├«n Consiliul de Securitate al ONU

Nici m─âcar alia╚Ťii Rusiei, China ╚Öi India, nu au sus╚Ťinut controversata ini╚Ťiativ─â rus─â, l─âs├ónd de ├«n╚Ťeles c─â nu ar vota ├«n favoarea ei. ÔÇ×Au f─âcut apel la ini╚Ťierea ├«n comunÔÇŁ a textului lor, despre care au afirmat c─â se concentreaz─â pe probleme umanitare, ÔÇ×dar nu au primit niciun semnal pozitivÔÇŁ, a declarat un ambasador, potrivit┬áAdev─ârul, care citeaz─â AFP.

Din acest motiv, al lipsei de sprijin, Rusia ╚Öi-a retras ini╚Ťiativa ├«nc─â de joi, cu o zi ├«nainte de supunerea la votul Consiliului de Securitate al ONU. ÔÇ×Am decis s─â nu cerem supunerea la vot a acestei rezolu╚ŤiiÔÇŁ, a declarat ├«n Consiliul de Securitate ambasadorul Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia. ┬á

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg