Lucrul la care a trebuit să renunţe Kate Middleton, pentru a se putea căsători cu William

Kate Middleton este unul dintre cei mai iubiţi membri ai familiei regale britanice, iar ţinutele purtate de ea, de multe ori accesibile ca preţ, se vând instant. Ducesa de Cambridge este considerate un etalon de stil şi impresionează cu fiecare aparaţie, dar nu a fost aşa mereu.

Kate Middleton a trebuie să îşi schimbe stilul vestimentar foto: AFP
Kate Middleton a trebuie să îşi schimbe stilul vestimentar foto: AFP

Kate Middleton are un stil bine definit, elegant, rafinat şi practic, însă nu a fost mereu etalonul de bun gust din ziua de azi. Înainte de a se logodi cu prinţul William, viitoarea ducesă a fost nevoită să asculte de sfaturile stiliştilor şi să renunţe la anumite genuri de ţinute pe care le aborda ca simplu cetăţean al Regatului Unit.

Conform unui expert regal, Tom Quinn, Kate a făcut o schimbare majoră în vestimentaţia sa înainte de a deveni oficial membră a familiei regale, iar totul s-a întâmplat în lunile de dinaintea anunţului logodnei din 2010.

“Hainele ei au început să arate ceea ce vedeau oameni în ea, un fel de reţinere, un fel de modestie. Cred că asta s-a întâmplat pentru că William şi Kate erau pe punctul de a anunţa logodna. Atunci, Kate a început să se comporte într-un fel mai potrivit pentru o viitoare Regină”, a declarat tom Quinn, în cadrul unui documentar, “William and Kate: To Good to Be True”, conform thesun.co.uk.

Cu alte cuvinte, Kate Middleton, care avea pe atunci 29 de ani, a renunţat la rochiile strâmte şi la blugi pentru fuste care se termină în dreptul genunchiului şi bluze cu mâneci lungi.

În momentul în care logodna mult aşteptată a fost anunţată în noiembrie 2010, Kate era deja un “fashion icon”, iar ţinutele ei au început să fie căutate şi replicate de admiratoare.

Kate şi William nu au realizat ce impact va avea relaţia lor

Un alt expert regal, Victoria Arbiter, a declarat, în acelaşi documentar, că William şi Kate au subestimat impactul pe care îl va avea relaţia lor, după ce au terminat facultatea. Ducii de Cambridge sunt împreună de pe vremea când erau amândoi studenţi la Universitatea St. Andrews, o idilă care a început cu zece ani înaintea nunţii de la Westminster Abbey.

“Absolvirea facultăţii a fost pentru William şi Kate ultimul moment petrecut în mediul lor, protejaţi. Cred că ambii au fost puţin naivi şi nu au ştiut ce va urma. William ştia cum funcţionează mass-media, dar Kate nu avea nicio idee despre ce înseamnă să fii în centrul atenţiei”, a spus Victoria Arbiter.

Ei sunt acum consideraţi cuplul care va schimba faţa monarhiei britanice, iar Kate Middleton este numită de mulţi viitorul familiei regale şi omul în care Regina Elisabeta îşi pune baza. 

Kate Middleton nu a vrut să devină celebră

Totuţi, un prieten de familia a povestit că ducesa de Cambridge şi-a dorit mereu o viaţă departe de lumina reflectoarelor, diferită de cea pe care o duce acum. În locul celebrităţii, ea visa la o viaţă la ţară, restrasă, cu mulţi copii. 

 "Tot ce și-a dorit Catherine vreodată a fost o casă la țară, o mulțime de copii, câini și un aragaz. Nu era interesată să aibă o slujbă importantă sau să devină celebră. (...) Viața de familie este incredibil de importantă pentru ea, iar maternitatea a făcut-o o femeie împlinită. Acum că simte că a reușit asta, este timp să se îndrepte către rolul ei public și la ceea ce vrea să obțină acolo", a declarat aceasta. 

Puteţi urmări ş-tirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net