Lucrul pe care Regele Charles al III-lea nu-l face niciodată. Puțini știu acest lucru despre monarh

Mulți s-au întrebat în ce anume constă secretul longevității membrilor Familiei Regale din Marea Britanie. Regele Charles al III-lea se află acum în atenția publică, mai mult ca niciodată, iar curiozitățile despre viața monarhului sunt nenumărate. Una dintre ele este legată de alimentația lui, mai concret, ce stil de viață are acesta, pentru a se menține într-o formă optimă.

S-a aflat secretul longevității monarhului / foto: GETTYIMAGES
S-a aflat secretul longevității monarhului / foto: GETTYIMAGES

 Nu puțini sunt cei care cunosc faptul că, Regele Charles, dă mereu dovadă de energie, având un program solicitant. Se culcă la ore târzii, iar toată această energie se datorează faptului că, monarhul, nu mănâncă prânzul. Iată pe ce se bazează alimentația acestuia.

Secretul longevității Regelui Charles al III-lea

Personalul care se ocupă de mesele și alimentația monarhului este ales cu mare atenție, mulți angajați fiind alături de el de zeci de ani de zile.

Micul dejun al Regelui Charles este unul consistent și este alcătuit din fructe și semințe, spune un fost consilier, conform Mirror.

Deși, de-a lungul timpului, s-a zvonit că monarhului i se servește dimineața ouă, adevărul ar fi altul: „Nu am văzut niciodată un singur ou fiert la micul dejun în toți anii în care am lucrat acolo”, spunea acesta, conform sursei amintite. 

În ce constă alimentația Regelui Charles al III-lea / foto: Profimedia
În ce constă alimentația Regelui Charles al III-lea / foto: Profimedia

De asemenea, Regele Charles al III-lea are grijă să servească dimineața un mic dejun copios, iar atunci când are foarte multă treabă, apelează la diverse gustări. 

 ,,Regele nu mănâncă la prânz; astfel, o lecție timpurie pe care am învățat-o, atunci când eram pe drumuri cu el, a fost aceea de a lua un mic dejun copios sau de a aduce cu el câteva batoane cu gustări, pentru a-și potoli foamea.”, a continuat acesta. 

„Ziua de lucru este destul de încărcată. Începe cu titlurile știrilor de la radio și cu un mic dejun format din salată de fructe de sezon și semințe cu ceai.”, a continuat fostul consilier al monarhului britanic, potrivit sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net