Melania Trump și Brigitte Macron, strălucitoare la Casa Albă. Cine a câștigat duelul pasionatelor de modă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Emmanuel Macron a fost primit luni de Donald Trump la Washington, într-o vizită de stat care se anunţă delicată. Preşedintele francez, însoţit de soţie, a aterizat la ora locală 13.00 (20.00, ora României) la baza aeriană Andrews. Sub privirile doamnelor, cei doi șefi de stat au plantat un stejar la Casa Albă cu scopul de a-şi afişa prietenia, scrie AFP.

Brigitte Macron (65 de ani) și Melania Trump (47 de ani) au strălucit de-a dreptul la evenimentul de la Casa Albă. Soția președintelui francez a purtat o vestimentație personalizată de la Louis Vuitton, de culoare galben pal, compusă dintr-un trenci și o rochie în aceeași nuanță. 

Melania Trump a ales culoarea neagră pentru întâlnirea cu soții Macron, purtând o capă de 2.790 de dolari creată de Givenchy la care a asortat o geantă Christian Dior și pantofi cu toc Christian Louboutin și o rochie de la Dolce & Gabbana. 

simeon stalpnicul png

Această vizită de trei zile a început luni cu un act simplu de prietenie - cei doi preşedinţi au planta în grădina Casei Albe un stejar tânăr oferit de Emannuel Macron. Arborele provine dintr-o pădure din nordul Franţei în care au murit peste 2.000 de puşcaşi marini în Marele Război, într-o bătălie sângeroasă împotriva armateo germane.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net