Miracol! A renunţat în ultima clipă să urce în avionul care s-a prăbuşit zilele trecute

Poveste care a emoţionat întreaga lume! Un tânăr chinez a scăpat cu viaţă pentru că, în ultima clipă, a renunţat să urce în avionul care s-a prăbuşit cu 123 de pasageri la bord.

Avionul s-a prăbuşit de la  circa 9.000 de metri  înălţime
Avionul s-a prăbuşit de la circa 9.000 de metri înălţime

Tânărul chinez, identificat doar cu numele Huang, a cărui vârstă nu a fost dată publicităţii, a scăpat miraculos de la moarte pentru că nu a mai urcat în ultimul minut în avionul Boeing 737-800 care s-a prăbuşit luni, 21 martie.

Avionul morţii s-a prăbuşit după o oră de zbor

Huang a renunţat la zbor pentru că a aflat că avionul de legătură pe care trebuia să-l ia la destinaţie îşi anulase cursa. A decis să-şi amâne călătoria pentru o dată la care avea legătură cu scopul de a ajunge acolo unde îşi dorea de fapt. Avionul morţii plecase de la Kunming, capitala provinciei Yunnan, sud-vestul Chinei, spre Guangzhou, al treilea oraş aş Chinei, ca putere economică, situat în provincia Guangdong, sudul Chinei.

Citește și: VIDEO Tragedie aviatică! Un avion Boeing s-a prăbușit cu 123 de persoane la bord

S-a prăbuşit însă, după o oră de zbor, în apropiere de localitatea Wuzhou, într-o zonă muntoasă greu accesibilă. Salvatorii nu au mai găsit decât rămăşiţe umane la locul nenorocirii. Huang a avut un şoc, când a aflat că acolo ar fi putut ajunge şi el, prefăcut în mici fărâme. Soarta a decis însă altfel şi nu mai poate de fericire, chiar dacă a pierdut banii de bilet.

ŞI O FEMEIE A FOST SALVATĂ DE COVID-19

Şi o femeie, identificată numai cu numele Xi, a cărei vârstă nu a fost dată publicităţii, a fost ajutată de COVID-19 să scape cu viaţă de la moarte sigură. Xi nu s-a mai urcat în Boeingul 737-800, prăbuşit, pentru că s-a temut că era infectată cu virusul ucigaş, fiindcă intrase în contact cu bolnavi, cu puţin timp înainte de zbor. Sfătuită de partenerul său, ea a renunţat la biletul pe care îl cumpărase pentru avionul morţii. Şi-a amânat zborul, pentru a-şi face un test de COVID-19, fiindcă nu ar fi avut voie să se urce în aeronavă, dacă era infectată.

Salvatorii nu au mai găsit  decât rămăşiţe umane
Salvatorii nu au mai găsit decât rămăşiţe umane

Autorităţile au găsit cutiile negre şi încă analizează cauzele tragediei aeriene. Avionul a căzut, aproape vertical, de la circa 9.000 de metri altitudine. Aparatul de zbor a luat foc şi s-a dezintegrat complet în cădere. Căpitanul Yang Hongda era fiul unui fost pilot şi avea o pregătire profesională excelentă.

Totuşi experţii cred că una dintre cauzele nenorocirii ar fi putut să fie faptul că pilotul a pierdut controlul avionului. Dar, având în vedere că nu s-au mai găsit decât resturi mici din epavă, este posibil ca aparatul de zbor să fi suferit şi defecţiuni mecanice, susţin experţii în aeronautică. S-au făcut căutări zile la rând cu câini şi drone. Nu s-au găsit decât fragmente fărâmiţate din epavă, portofele, resturi umane, dar nici urmă de supravieţuitori.

Aeronava s-a făcut  mici fărâme
Aeronava s-a făcut mici fărâme

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net