Motivul ireal pentru care un adolescent de 15 ani și-a înjunghiat vecina de 62 de ani

Un tănâr în vârstă de 15 ani din SUA, Tyler Pitney, și-a înjunghiat mortal vecina în vârstă de 62 de ani dintr-un motiv ireal! Femeia a fost găsită cu mai multe plăgi înjunghiate într-o magazie din curtea casei ei din Hockley, statul american Texas, iar adolescentul a fost dus în centrul de detenție pentru minori din comitat. De ce a recurs la acest gest?

Un adolescent și-a înjunghiat mortal vecina în vârstă de 62 de ani / foto: Pixabay
Un adolescent și-a înjunghiat mortal vecina în vârstă de 62 de ani / foto: Pixabay

Un adolescent în vârstă de 15 ani din SUA a fost arestat la câteva zile după ce femeia în vârstă de 62 de ani a fost descoperită cu mai multe plăgi înjunghiate într-o magazie din curtea casei ei. Tânărul a fost dus în centrul de detenție pentru minori din comitat. Deoarece are doar 15 ani, în ciuda gravității faptelor sale, încă nu este clar autorităților dacă va fi judecat ca un adult sau nu. Tot din cauza vârstei, nici indentitea băiatului nu a fost dezvăluită.

A vrut „să vadă cum e să înjunghii pe cineva”

În ceea ce privește motivul crimei, adolescentul le-a spus anchetatorilor că a vrut „să vadă cum e să înjunghii pe cineva”. Fiul femeii, Tyler Pitney, a susținut că mama sa a fost „ucisă tragic și înjunghiată mortal” în timp ce grădinărea în curtea sa.

„Și-a lăsat în urmă cei doi fii, câinele ei iubit, Mickey, și atât de mulți alți prieteni și oameni care au iubit-o. Oricine a cunoscut-o pe mama mea știe că îi iubea pe toți și că ar fi dat cămașa de pe ea sau pantofii din picioarele pentru orice persoană care avea nevoie, în special pentru prietenii și familia ei”, a scris acesta pe o pagină GoFundMe pentru cheltuielile de înmormântare, potrivit tabloidului britanic Metro.

A fost un membru activ al comunității și iubită de toți cei care au cunoscut-o. Condoleanțe familiei victimei și tuturor persoanelor afectate de această moarte tragică. Echipa noastră a lucrat neobosit la continuarea anchetei și va continua să facă acest lucru până când ucigașul ei va fi identificat și adus în fața justiției”, a scris și șeriful Ed Gonzalez, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg
PAG 3 MAIN Inundații la Slobozia Conachi 1 FOTO Tudor Neacșu jpg
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net