Motivul trist pentru care Regina Elisabeta nu strânge decorațiunile de Crăciun decât în februarie

Ultima actualizare:

Decorațiunile de Crăciun țin viu spiritul sărbătorilor, chiar și după ce acestea au trecut. 
Însă dacă unele persoane aleg să nu despodobească bradul și să nu strângă decorațiunile din casă din comoditate, pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii motivul este un altul, cu o însemnătate profundă. 

Motivul pentru care Regina nu strânge decorațiunile de Crăciun decât în februarie  Foto: Getty
Motivul pentru care Regina nu strânge decorațiunile de Crăciun decât în februarie Foto: Getty

Familia regală britanică petrece sărbătorile la Sandringham, iar angajații Casei Regale au scos decorațiunile din cutii pentru împodobirea brazilor din castel, ca în fiecare an, însă nu le vor pune la loc înainte de 7 februarie, o dată foarte importantă pentru Regina Elisabeta a II-a.

Motivul trist pentru care Regina Elisabeta nu strânge decorațiunile de Crăciun decât în februarie

Dacă majoritatea britanicilor își desfac bradul la începutul lunii ianuarie, se pare că Regina Elisabeta păstrează decorațiunile de Crăciun până la 6 februarie, o zi cu o însemnătate aparte pentru aceasta. Se pare că Suverana alege să comemoreze astfel moartea tatălui ei, Regele George al VI-lea, care a murit la 6 februarie 1952, la Sandringham, reședința privată a Reginei, informează hellomagazine.com.

Astfel, tatăl Reginei a petrecut un ultim Crăciun alături de familia lui la Sandringham, acesta fiind și motivul pentru care Suverana obişnuieşte să stea la reşedinţa regală din Norfolk până în luna februarie, când se întoarce la Palatul Buckingham.

În anul în care Regele George al VI-lea a murit, Regina Elisabeta a II-a avea doar 25 de ani şi se afla în Kenya cu soțul ei, Prinţul Philip, în cadrul unui turneu regal, neputând să îi fie alături părintelui ei, în ultimele lui zile de viaţă. Așadar, pentru a reuși să se împace cu acest regret, Regina a dat naștere tradiției de sărbători.

Deși în acest an Crăciunul festiv al familiei regale britanice a fost umbrit de pandemia de coronavirus, iar Regina n-a reuşit să-i aibă alături pe toţi membrii familiei regale, aceasta a păstrat tradiţia anuală legată de decoraţiunile de Crăciun, care nu vor fi puse la loc decât în a doua lună din noul an, 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net