Regina Elisabeta a II-a a anulat Crăciunul la Sandringham. Unde petrece sărbătorile

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anulat tradiţionala petrecere a Crăciunului la Sandringham, din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19 provocate de varianta Omicron.

Regina Elisabeta nu va călători Crăciunul acesta
Regina Elisabeta nu va călători Crăciunul acesta

Decizia suveranei Elisabeta a II-a vine în contextul în care Marea Britanie înregistrează din ce în ce mai multe cazuri de îmbolnăvire cu varianta Omicron. Starea de sănătate a suveranei este una fragilă, așadar era de așteptat ca ea să prefere să petreacă Crăciunul departe de pericolul îmbolnăvirii. 

În urmă cu câteva zile au apărut informaţii că monarhul a decis să nu călătorească anul acesta în Norfolk. Palatul Buckingham a confirmat informația luni seară. Consilierii au descris decizia ei drept una personală care reflectă „o abordare precaută”. 

Regina se teme din cauza variante Omicron
Regina se teme din cauza variante Omicron

În urmă cu o săptămână a fost anunţat că nu va participa la prânzul cu familia de dinaintea Crăciunului. Şi această decizie a fost luată tot din cauza Covid-19. La ora actuală nu se cunoaște cine din familia sa o va vizita la Windsor de Crăciun, însă un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a spus că vor fi urmate „toate regulile necesare”.

Celebra plimbare de Crăciun a fost anulată
Celebra plimbare de Crăciun a fost anulată

Toamna aceasta, regina a fost nevoită să se retragă dintr-o serie de evenimente publice, inclusiv COP26 de la Glasgow, din cauza unor mici probleme de sănătate. Medicii i-au recomandat suveranei să se odihnească mai mult și să nu mai petreacă atât de mult timp în fața televizorului. 

Regina a anulat tradiționala plimbare de Crăciun 

Anual, sute de oameni se deplasau la Sandringham pentru tradiționala plimbare de Crăciun, însă se pare că anul acesta regina Elisabeta a II-a va face o excepție și nu va organiza evenimentul, de teama coronavirusului. 

Regina a participat la puține evenimente oficiale anul acesta și și-a petrecut o bună parte din timp în camerele palatului, departe de pericolul infectării cu noul coronavirus. Ea a anulat deja o petrecere de Crăciun care ar fi trebuit să aibă loc la Windsor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net