Regina Elisabeta a II-a renunță la o tradiție de Crăciun de frica coronavirusului

Anual, sute de oameni se deplasau la Sandringham pentru tradiționala plimbare de Crăciun, însă se pare că anul acesta regina Elisabeta a II-a va face o excepție și nu va organiza evenimentul, de teama coronavirusului. 

image

Noua variantă a coroavirusului continuă să facă ravagii pe întregul teritoriu al Marii Britanii, iar regina Elisabeta este conștientă că organizarea tradiționalei plimbări de Crăciun ar reprezenta un factor în plus care ar putea să contribuie la propagarea virusului. 

În fiecare an, sute de oameni se puteau plimba pe aleile de la Sandringham, însă de Crăciun, acestea vor fi închise publicului, dezvăluie o sursă a Palatului Buckingham, pentru publicația britanică The Mirror. 

image

"Desigur că toți ne dorim ca situația să revină la normal, însă momentan suntem departe de acel punct", subliniază sursa. 

Anul 2021 a fost unul cu adevărat dificil pentru regina Elisabeta a II-a. În primăvară soțul său a murit, iar starea de sănătate a suveranei nu este una dintre cele mai bune. Regina a participat la puține evenimente oficiale anul acesta și și-a petrecut o bună parte din timp în camerele palatului, departe de pericolul infectării cu noul coronavirus. Ea a anulat deja o petrecere de Crăciun care ar fi trebuit să aibă loc la Windsor.

image

Crăciunul din 2021, unul trist pentru regina Elisabeta a II-a

Este o tradiție regală ca membrii familiei să își ofere cadouri în Ajun de Crăciun, iar cel care se ocupa de organizare era însuți prințul Philip. Schimbul de daruri are loc în fiecare an, de Ajun, la ora șase seara, după ce Familia Regală a împodobit bradul. În 2021, prințul Philip nu va fi prezent să se asigure că totul decurge bine la Sandringham, spre nefericirea reginei.   

Ce preparate vor fi pe masa de Crăciun a reginei 

Nu lipsesc niciodată de pe masa sa tradiţionalul curcan şi brânza, morcovi, varză de Bruxellles, păstârnac, bundica de Crăciun. Întotdeauna,  regina vrea să vadă belşug de alimente, mai ales toate felurile de brânză şi dulciuri, cu acest prilej. Dezvăluirile au fost făcute de fostul bucătar regal Darren McGrady. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei “Good Housekeeping”, el spune că Regina Elisabeta a II-a şi familia regală mănâncă pe cinste de Crăciun, înainte de a merge la biserică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net