Netflix va sus╚Ťine propaganda de la Kremlin, ├«n ciuda r─âzboiului ruso-ucrainean

Serviciul de streaming video, Netflix, se confrunt─â cu o perspectiv─â neagr─â, ├«n care ar fi for╚Ťat s─â difuzeze propaganda de la Kremlin ├«ncep├ónd cu s─âpt─âm├óna viitoare, ca parte a noilor obliga╚Ťii din Federa╚Ťia Rus─â.

netflix 1247 jpg

Mișcarea vine pe măsură ce temerile cresc în Occident cu privire la modul în care Moscova folosește mass-media pentru a se folosi de aparatul propagandistic pentru a transmite confuzie pe fondul războiului său în desfășurare împotriva Ucrainei.

Netflix sus╚Ťine propaganda de la Kremlin

Pe 1 martie, Netflix va intra ├«ntr-o serie de noi obliga╚Ťii ├«n Rusia, dup─â ce a fost ad─âugat la un registru de ÔÇ×servicii audiovizualeÔÇŁ supravegheat de autoritatea de reglementare a comunica╚Ťiilor din ╚Ťar─â.

Registrul se aplic─â serviciilor de streaming disponibile pe┬ápia╚Ťa rus─â┬ácu cel pu╚Ťin 100.000 de utilizatori zilnici ╚Öi vine cu cerin╚Ťe de difuzare a fluxurilor a 20 de posturi de televiziune considerate r─âspunz─âtoare pentru transmitrerea de informa╚Ťii false ╚Öi demagogie. Acestea includ canale precum Channel One, NTV ╚Öi un canal condus de Biserica Ortodox─â Rus─â, Spas, potrivit┬áMoscow Times.

Russia Today, ├«n special, este str├óns legat de Kremlin, cu o serie de unii dintre cei mai intimi alia╚Ťi politici ai lui Putin, acesta urm├ónd s─â fie difuzat─â pe ecranele Netflix.

Aceasta include oameni precum ╚Öeful principal ╚Öi spionului lui Putin, Serghei Naryshkin ╚Öi Alexey Gromov, adjunct al ╚Öefului de cabinet al lui┬áPutin. Responsabilit─â╚Ťile lui Gromov includ supravegherea produc╚Ťiei de propagand─â de stat ╚Öi programul larg de cenzur─â al Moscovei. Anterior a fost secretarul de pres─â al lui Putin.

Noile cerin╚Ťe de difuzare sunt aplicabile doar serviciilor Netflix din Rusia, unde are o baz─â estimat─â de abona╚Ťi de aproape 1 milion, pe baza cifrelor de la firma care gestioneaz─â afacerile Netflix ├«n Rusia.

Cite╚Öte ╚Öi A cincea zi de r─âzboi ├«n Ucraina. Imagini prin satelit cu trupe ruse┼čti care se ├«ndreapt─â spre Kiev. Belarus, preg─âtit s─â atace direct Ucraina

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg