Trupele ruse trag asupra civililor. Ultimele momente ale unei familii au ajuns pe internet

Pretențiile președintelui Putin de a nu ținti civili au fost dezvăluite noaptea trecută, când un videoclip cu o mașină de familie a fost victima focului unui tanc, pe un drum rustic din afara Kievului.

razboi ucraina rusia   foto epa efe (13) jpg

Liderul rus a prezentat, ieri, o narativă în care susținea că liderii ucraineni sunt „gangsteri” care folosesc „scuturi umane”, acesta fiind adevăratul motiv pentru care atât de mulți civili au fost uciși de atacul trupelor sale în Ucraina.

Trupele ruse continuă să atace civilii din Ucraina

Dar, în câteva ore, au apărut imagini în care un tată și fiul său erau supuși focului ofensiv al tancurilor, în timp ce încercau să-și salveze cei trei câini, care au fugit din orașul lor natal de lângă Kiev.

Fiul care a filmat videoclipul îngrozitor, care nu a fost numit de presa locală, înregistra de pe scaunul pasagerului, în timp ce mașina lor a fost forțată să se oprească pe marginea drumului după ce a întâlnit un convoi rus.

După ce se opresc și în timp ce el îi cere tatălui său să bage în marșarier, dar cu armata la o distanță considerabilă, gloanțe tot au luat cu asalt vehiculul.

„Ieși afară și întinde-te”, strigă el către tatăl său, numit de mass-media „Oleh Bulavenko”. „Mă poți auzi? Întoarce-te și coboară”

Câteva secunde mai târziu, alte gloanțe intră în mașină.

Fiul, a cărui ușă este cel mai aproape de adăpost, sare în tufăr, dar tatăl său trebuie să iasă pe șosea. Alte zeci de focuri de armă răsună înainte ca fiul să se târască prin spatele mașinii pentru a-și găsi tatăl întins pe drum.

„Tata! Tata!” strigă el îndurerat. „Ești încă acolo? Stai acolo!” 

El îi spune tatălui său să stea jos, în timp ce bărbatul încearcă să se ridice și să se uite la rănile lui. Imaginile arată că gloanțele au trecut prin mașina familiei, lăsând găuri mari la ieșirea prin portbagaj, în ciuda faptului că au intrat din față.

Pe măsură ce împușcăturile încetează, fiul se târăște din nou din spatele mașinii.

„Mi-a fost rupt piciorul”, a zis tatăl plin de agonie, în timp ce zace într-o baltă de sânge.

Fiul a sărit în ajutor cu curaj și și-a târât tatăl în afara străzii.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
image png
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg