Noi detalii despre starea de sănătate a regelui Charles. Monarhul britanic a vrut să lămurească pe toată lumea

#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles al Marii Britanii se pregătește să revină la îndatoririle publice după o perioadă de trei luni de tratament și recuperare în urma diagnosticului său de cancer. Împreună cu regina Camilla, monarhul în vârstă de 75 de ani va efectua o vizită importantă la un centru de tratare a cancerului, unde se va întâlni cu medici specialiști și pacienți. Această acțiune are ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța diagnosticării timpurii a cancerului și evidențierea cercetărilor inovatoare în domeniu.

Regele Charles. Foto: Getty Images.
Regele Charles. Foto: Getty Images.

Prima ieșire publică a regelui Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer

Aceasta va fi prima ieșire publică a regelui Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer în februarie. Vizita la centrul de tratare a cancerului este o oportunitate pentru monarh să sublinieze importanța depistării precoce a cancerului și să evidențieze cercetările de vârf susținute de Cancer Research UK.

Chiar dacă se confruntă în continuare cu boala, regele Charles a primit "undă verde" din partea medicilor pentru a reveni treptat la activitățile publice. Potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, programul de tratament al regelui va continua, iar angajamentele viitoare vor fi ajustate pentru a asigura o recuperare continuă.

Familia regală britanică a comemorat ziua de naștere a regretatei regine Elisabeta

În timpul absenței sale publice, regele Charles a continuat să își desfășoare activitatea constituțională în spatele ușilor închise, inclusiv organizând întâlniri cu oficiali precum prim-ministrul Rishi Sunak.

De asemenea, recent, familia regală britanică a comemorat ziua de naștere a regretatei regine Elisabeta în privat. Dacă ar fi trăit, regina Elisabeta ar fi împlinit 98 de ani pe 21 aprilie 2024. Evenimentul a fost marcat într-un cadru intim, având în vedere pierderea recentă a suveranei.

Revenirea lui Regele Charles în sfera publică este așteptată cu interes de către susținătorii săi și reprezintă un semn al perseverenței și angajamentului său în slujba poporului britanic, chiar și în fața provocărilor personale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net