O informație divulgată de SUA îngrozește lumea. Copil coreean de 2 ani, condamnat la închisoare pe viață

Ultima actualizare:

Pare de necrezut, dar este un adevăr extrem de dureros. Un copil de doi ani și părinții acestuia au fost condamnați pe viață, iar motivul este o Biblie găsită în locuința lor. Se întâmplă în Coreea de Nord unde pedepsele aplicate creștinilor sfidează drepturile omului. Potrivit unui raport al Departamentului de Stat al SUA, zeci de mii de creștini sunt încarcerați, între ei și doi tineri soți împreună cu copilul lor în vârstă de doi ani, scrie Business Insider.

image

Coreea de Nord este renumită pentru cruzimea față de persoanele considerate indezirabile, iar creștinii sunt considerați „o categorie ostilă” în această țară.

Un raport al Departamentului de Stat publicat recent notează că, deși Coreea de Nord permite în mod constituțional libertatea religioasă, nu există așa ceva în practică.

Potrivit mărturiilor adunate de la dezertori, în lagărele din Coreea de Nord, ar fi închiși aproximativ 70.000 de creștini alături de credincioși din alte religii.

Oamenii care au fost arestați pentru infracțiuni religioase sunt supuși la muncă forțată, tortură, violență sexuală sau chiar sunt executați. 

Un copil de doi ani, închis pe viață

Ororile din Coreea de Nord față cetățenii creștini ai acestei țări șochează întreaga lume, iar o informație din raportul recent publicat a răspândit groază, întrucât arată că în Coreea de Nord cruzimea nu are limită.

Potrivit informațiilor culese de ONG-uri de la cei care au reușit să scape din iad, alături de alte zeci de mii de creștini este închisă și o tânără familie împreună cu copilul lor în vârstă de numai doi ani. Micuțul a fost condamnat alături de părinți la închisoare pe viață, o informație aproape imposibil de „digerat”. Motivul, în casa lor a fost găsită o Biblie.

Același raport prezintă un alt caz șocant al unui bărbat care a fost torturat până la moarte după ce a fost prins rugându-se, iar un altul a fost executat în fața a mii de oameni pentru că, asupra lui, autoritățile au descoperit o Biblie.

Actualul conducător al Coreei de Nord, Kim Jong Un, tatăl lui cât și bunicul său, Kim Jong Il, amândoi decedați, sunt considerați „ființe extraordinare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net