Singura frază din Biblie care se repetă de 365 de ori. Tu știi care e?

Ultima actualizare:

Există o frază în Biblie care se repetă de 365 de ori. Tu știi care este aceasta? Sfatul cel mai repetat atât în Vechiul cât și în Noul Testament este „Nu vă temeți". De exemplu, atunci când îngerul Gavril i s-a arătat Mariei pentru a-i spune că ea va fi mama Mântuitorului. 

Există o frază în Biblie care se repetă de 365 de ori. Foto: Click.
Există o frază în Biblie care se repetă de 365 de ori. Foto: Click.

„Nu te teme", apare de 365 de ori în Biblie

 De asemenea, când Iisus s-a născut în Betleem, un alt înger le-a apărut celor trei magi și li s-a adresat cu aceleași cuvinte. Există multe alte versete, nu numai cele ale nașterii, care ne încurajează să nu ne temem.  „Nu-ți fie frică", „Nu te teme" și alte formulări similare se repetă de 365 de ori în Biblie. Multe dintre grijile noastre zilnice, mari sau mici, se învârt în jurul fricii de ceea ce se poate întâmpla. Întrebări care nu-și găsesc răspuns în capul nostru și care ne provoacă anxietate. Însă, pentru fiecare dintre aceste întrebări, Dumnezeu ne amintește că va trebui să ne întoarcem la El, rugându-ne și încrezându-ne în El.

În Apocalipsa găsim: "Nu te teme de cele ce ai să pătimeşti"

În Apocalipsa întâlnim: „Nu te teme de cele ce ai să pătimeşti. Că iată diavolul va să arunce dintre voi în temniţă, ca să fiţi ispitiţi, şi veţi avea necaz zece zile. Fii credincios până la moarte şi îţi voi da cununa vieţii" (Apocalipsa 2:10).
De asemenea, din psalmi aflăm că nici o forță de pe pământ nu ne poate distruge:

„Domnul este luminarea mea şi mântuirea mea; de cine mă voi teme? Domnul este apărătorul vieţii mele; de cine mă voi înfricoşa? (Psalmul 26: 1-2).
Totodată, în cartea lui Ieremia, citim: ,,Să nu te temi de dânşii, căci Eu sunt cu tine, ca să te izbăvesc", zice Domnul" (Ieremia 1: 8).
Și în Evanghelie Sfântului Evanghelist Matei citim aceași frază: ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena" (Matei 10:28). Dumnezeu vrea într-adevăr să fim în pace! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net