O vacă din Brazilia s-a vândut cu o avere! Are propriul bodyguard și este supravegheată constant

Atunci când ne gândim ce am putea cumpăra dacă am avea 4 milioane de dolari, cu siguranță că ne vom imagina case luxoase, în cele mai frumoase locuri din lume, mașini, avioane, ori poate că deja ne gândim în ce am investii bani pentru a face și mai mulți. Un lucru la care niciunul dintre noi nu se va gândi este că vom cumpăra o vacă de 4 milioane de dolari! Cu toate acestea, cu acest preț s-a vândut un astfel de animal, în Brazilia!

Vaca s-a vândut cu peste 4 milioane de dolari / foto: Profimedia
Vaca s-a vândut cu peste 4 milioane de dolari / foto: Profimedia

O vacă cu siguranță că nu se numără pe lista lucrurilor la care ne-am gândi că ne-ar putea costa o avere. Cu toate acestea, la o licitație din Brazilia, un astfel de animal s-a vândut cu peste 4,1 milioane de dolari! Mai mult decât atât, animalul complet alb, masiv, este urmărit constant de camere de supraveghere și chiar are un bodyguard personal, înarmat.

În Brazilia se găsesc undeva în jur de 235 de milioane de vaci, însă acest specimen, numit Viatina-19, este mult mai special decât am crede. Vaca trăiește la o fermă din Uberaba și este rezultatul a ce am putea numi „moo-genia”. Mai precis, acest proces implică îmbunătățirea bovinelor prin implantarea de embrioni în vaci surogat, iar apoi, exemplarele de top sunt clonate.

O vacă s-a vândut cu 4 milioane de dolari în Brazilia

Co-proprietarul acestei vaci spune că procedura va putea garanta, în viitor, o calitate mult mai bună a cărnii. „Cred că a adăugat mult la îmbunătățirea genetică pe care toată lumea o caută și că în viitor vom avea cu siguranță o carne de mai bună calitate, un animal cu un randament mai mare al carcasei datorită muncii pe care o facem cu bovinele de elită”, a explicat Ney Pereira, potrivit Antena 3 CNN.

Viatina-19 a fost vândută mai multor persoane, iar în cadrul ultimei licitații, s-au oferit 4,1 milioane de dolari pentru 33% din acest animal. Vaca din rasa Nelore este crescută pentru carne și deja cântărește 1.100 de kilograme. Ea este gestantă și se dorește înmulțirea numărului de astfel de vaci, pentru a putea fi trimise la export.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
vaza flori jpg
angajati corporatisti tineri  Foto Accenture 01 jpg
santorini 4996846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net