„Am dubii”. Oficial din New York, despre „urmărirea catastrofală” a prințului Harry

Ultima actualizare:

Poliția a venit cu precizări după ce presa din întrega lume a relatat despre paparazzi care au pus în primejdie cuplul regal, urmărind mașina ducilor de Sussex prin metropola americană. Purtătorul de cuvânt al prințului a transmis că Harry și Maghan au fost implicați într-o „urmărire aproape catastrofală”.

Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Informația că prințul Harry s-ar fi aflat într-o situație similară cu a mamei lui, prințesa Diana, care și-a pierdut viața într-un accident cumplit provocat de paparazzi, a făcut înconjurul lumii.

Poliția îl contrazice pe purtătorul de cuvânt al prințului Harry

Vâlva produsă de veste a pus în alertă autoritățile newyork-eze. Șeful Departamentul de poliție din New York a ieșit într-o declarație publică și a făcut precizări contrazicând informațiile inițiale transmise de purtătorul de cuvânt al prințului Harry

Acesta din urmă a spus agenției de presă Reuters că mai multe mașini au fost avariate în tim pul unei curse nebune după mașina în care se aflau ducele, ducesa și mama acesteia. Mai mult, a spus că urmărirea prin metropolă a durat două ore, iar doi polițiști care ar fi încercat să îi oprească pe paparazzi ar fi fost răniți. Poliția a spus altceva.

Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

„NYPD a oferit ajutor unei echipe private de securitate care îl proteja pe ducele și pe ducesa de Sussex. Au fost mai mulți fotografi care au făcut acest transport dificil. Ducele și Ducesa au ajuns la destinație și nu au fost raportate coliziuni, somații, nu au fost oameni răniți și nici arestați”, a precizat departamentul de poliție din metropola americană, relatează BBC.

Primarul din New York: „Am dubii”

Primarul orașului New York a venit și el cu precizări și a spus că are dubii asupra afirmației purtătorului de cuvânt al prințului Harry privind durata urmăririi.

Întrebat despre durata urmăririi, primarul Adams le-a spus reporterilor că încă este informat despre incident, dar a spus: „Mi-ar fi greu să cred că a existat o urmărire de mare viteză de două ore”. El a adăugat că, chiar dacă ar fi o urmărire de 10 minute, tot ar fi „extrem de periculoasă în New York City”.

„New York nu este ca un orășel de pe undeva. Nu ar trebui să mergi cu viteză nicăieri, dar acesta este un oraș foarte dens populat”, a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net