Pasiunea secretă și periculoasă pe care o are Kate Middleton! O împărtășește cu fratele ei, James Middleton

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton, una dintre cele mai elegante femei din lume, are o pasiune mai puțin obișnuită și destul de periculoasă. Mai mult, prințesa de Wales împărtășește această pasiune cu fratele său, James Middleton. Este vorba despre...apicultură!

Kate Middleton, în ziua încoronării regelui Charles
Kate Middleton, în ziua încoronării regelui Charles

Kate Middleton și pasiunea ei secretă: apicultura!

De la regină la albină! Kate Middleton a împărtășit cu întreaga lume o nouă imagine care o înfățișează îngrijind un stup de albine. Mai mult, soția prințului William a făcut-o publică fix de Ziua Mondială a Albinelor - după ce, anterior, a dezvăluit hobby-ul secret pe care îl împărtășește cu fratele James Middleton: apicultura! 

O nouă imagine publicată recent a surprins-o pe Kate Middleton bucurându-se de pasiunea ei mai puțin cunoscută, apicultura - pe care o împarte cu fratele ei James, relatează dailymail.co.uk.

Mama a trei copii, în vârstă de 41 de ani, a îmbrățișat pe deplin această activitate cu ocazia Zilei Mondiale a Albinelor, purtând un costum de apicultor. Cu mult curaj, Kate Middleton a fost fotografiată în timp ce se ocupa de un stup de albine, în incinta casei sale din Norfolk.

Imaginea marca Matt Porteous, fotograful regal care a realizat fotografiile oficiale de familie ale prințului William și ale lui Kate, o arată pe prințesă ridicând o placă din stupul de albine, pentru a colecta miere.

Obișnuiește să împartă borcane cu miere, în timpul vizitelor regale

Fără teamă și echipată corespunzător pentru o asemenea „misiune” periculoasă, Kate zâmbește în timp ce face acest lucru, uitându-se în jos la grupul de albine care s-au înghesuit în jurul plăcii.

Fotografia a fost postată pe Instagram-ul Kensington Royal pentru a marca Ziua Mondială a Albinelor, alături de descrierea: „Suntem în vervă pentru Ziua Mondială a Albinelor. Albinele sunt o parte vitală a ecosistemului nostru, iar astăzi este o ocazie excelentă de a crește gradul de conștientizare a rolului esențial pe care albinele și alți polenizatori îl joacă în menținerea sănătății oamenilor și a planetei”. 

Apicultura este unul dintre talentele mai puțin cunoscute ale Prințesei de Wales, pe care îl împărtășește cu fratele ei James Middleton. De asemenea, Kate Middleton a fost văzută împărțind borcane de miere din grădina sa, în timpul vizitelor regale.

Cu ocazia unei vizite la Muzeul de Istorie Naturală din South Kensington, Londra, în 2021, prințesa a dezvăluit că are, de asemenea, albine la reședința sa din Norfolk. În timpul vizitei sale, ea a adus cu ea un borcan de miere din grădina din Norfolk, oferindu-l copiilor de la Școala primară St. Mary of the Angels din Londra.

Ea a spus: „Vreți să gustați? Am câte o lingură pentru fiecare. Aceasta a venit special din stupii mei. Vedeți dacă are același gust ca acasă. Are gustul mierii din magazine? Are gust de flori?”, a spus Kate, extrem de mândră de mierea ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net