Secretul lui Kate Middleton pentru o siluetă de fotomodel. Ingredientele care nu lipsesc din dieta prințesei

Având în vedere că Prințesa de Wales arată spectaculos la cei 41 de ani ai săi, este știut despre ea faptul că îi place să mănânce sănătos, așa se înțelege cum reușește să aibă o siluetă de fotomodel. Cucerind publicul cu carisma și eleganța pe care o emană, cu siguranță mulți fani s-a întrebat cum se menține Kate Middleton în formă. Așadar, iată ingredientele minune din dieta acesteia.

Ingredientele minune din dieta lui Kate Middleton pentru o siluetă de invidiat/ Foto: GettyImages
Ingredientele minune din dieta lui Kate Middleton pentru o siluetă de invidiat/ Foto: GettyImages

Chiar dacă este mama a trei copii, Kate Middleton (41 de ani) are o siluetă de invidiat. Ea are și gene foarte bune, mama și sora sa, la rândul lor, arătând spectaculos. Nu este de mirare că Prințesei de Wales îi place să mănânce sănătos, având o dietă bogată în fructe și legume. Iar, printre trucurile sale de frumusețe și inclusă în dieta acesteia se numără și un smoothie făcut din șase ingrediente super benefice pentru sănătatea microbiomului și a pielii, potrivit fostului nutriționist regal, Jennifer Hanway, relatează Adevărul. ro.

Încă de la primele ore ale dimineții, Kate Middleton nu își începe ziua până nu consumă un cocktail din super alimente, bogate în vitamine, nutrienți și antioxidanți. Așadar, ea se vitaminizează și a făcut din acest smoothie o rutină zilnică la micul dejun, a mai adăugat nutriționistul regal.

Ingrediente smoothie

Fiind o bombă de sănătate și vitalitate, acest suc verde plin de beneficii este foarte ușor de preparat și ai nevoie de doar șase ingrediente: kale, spirulină, matcha, spanac, frunze de salată și afine. Conform lui Jennifer Hanway, acest smoothie face minuni pentru piele, îi conferă luminozitate și elasticitate.

Totodată, Kate Middleton consumă o salată și la prânz, mai ales în zilele călduroase de vară. „Poți cheltui mii de dolari pe tratamente, proceduri și creme. Dacă nu te hrănești sănătos, totul este în zadar! Efectiv, suntem ceea ce mâncăm”, a mai explicat medicul nutriționist. Cu o asemenea dietă zilnică, nu e deloc de mirare că Prințesa de Wales are o siluetă de fotomodel, iar sportul nu lipsește din rutina sa zilnică.

Smoothie-urile sănătoase pot alunga senzația de foame și nevoia de a apela la gustări între mese, iar, pentru cei care își doresc să rămână în formă și să aibă o piele luminoasă, dar nu este pe placul lor un ingredient din sucul consumat de Kate Middleton, experții de la „Ocado” au realizat o alternativă la smoothie-ul verde: pară, ghimbir și avocado.

Alții recomandă sucul verde din iarbă de grâu, proaspăt stors, dar, atenție, se recomandă doar 50 ml pe zi, doarece acesta este un foarte puternic detoxifiant.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net