Alimentul pe care Kate Middleton îl consumă în fiecare dimineață, pentru a-și menține silueta

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton are 40 de ani și este una dintre figurile publice britanice căreia îi place să fie discrete. Ceea ce se știe foarte bine despre ea este faptul că îi place să mănânce sănătos, așa se înțelege cum reușește să aibă o siluetă de invidiat. Are o dietă bogată în fructe și legume. Experții regali spun că prințesa de Wales mănâncă în fiecare dimineață un preparat care reprezintă secretul siluetei sale.

Ce mănâncă Kate Middleton dimineața?

Chiar dacă este mamă a trei copii, în nicio dimineață nu este prea ocupată pentru a-și pregăti micul dejun sănătos. La prima masă, ea își prepară terci din fulgi de ovăz, care reprezintă o sursă foarte bogată de fier, carbohidrați, proteine și fibre.

Citește și: «William, ai citit cartea lui Harry?» Cum a răspuns prințul de Wales

Apoi, alături de soțul ei, Prințul William, bea un smoothie. La această băutură schimbă ingredientele, nu le folosește în fiecare zi pe aceleași, deși preferatele sale sunt spanacul, spirulina și varza kale (n.r. citiți aici mai multe rețete de smoothie-uri care țin loc de mic dejun). Ele conțin o mare cantitate de proteine.

Kate obișnuiește să mai mănânce, pe parcursul zilei, salată de pepene roșu, avocado și brânză feta. Pare a fi o combinație ciudată, dar dacă ea așa își menține silueta, trebuie să fie sigur ceva care să funcționeze la ea.

Vezi și: Kate Middleton, prima apariție publică după dezvăluirile umilitoare din cartea lui Harry: "Este șocată"

Curry-ul de linte poate fi considerată mâncarea ei preferată. Surse din Casa Regală au spus că în timpul sarcinii cerea foarte des acest preparat.

Cina este mai consistentă decât celelalte mâncăruri din timpul zilei. Fie gătește pui la cuptor, fie paste sau pizza alături de copii. Chiar dacă are o dietă ce conține foarte multe proteine, își permite să facă excepții și să mănânce și un desert. Când vine vorba de dulciuri, prințesei de Wales îi place budinca, mai ales cea asezonată cu caramel.

Mai vezi și: De ce a plâns Kate Middleton de Revelion? Prințul William e vinovat

Viitoarea regină ia gustări între mese

Nu sunt chipsuri, nici alune, biscuiți sau alte ronțăieli pe care obișnuim noi să le mâncâm între mese, sunt fructe de goji sau chiar fructe sau legume proaspete, fiind cea mai sănătoasă opțiune pentru o gustare rapidă.

Când era mică, lui Kate Middleton îi plăceau foarte mult măslinele. Mâncă multe măsline și, în cadrul unei vizite la Great Omad Street, a spus că acesta este secretul pentru pielea ei fină și părul frumos.

Cu toate astea, sunt foarte mult zile în care nu are timp să mănânce de trei ori pe zi, pentru că responsabilitățile regale o țin ocupată. În aceste cazuri, alege un preparat rapid, precum un burger vegetal sau orice altceva, dar pe bază de legume.

Kate Middleton face mult sport

Silueta nu se menține doar prin dietă și mâncăruri sănătoase. Sportul este foarte important pentru a avea greutatea dorită. Kate practică regulat diferite activități sportive: aleargă, face yoga, spinning (n.r. este un antrenament de tip aerobic pe bicicletă), face antrenamente foarte solicitante și ridică greutăți. Mereu a avut o înclinație către sport, mai ales că în liceu a fost căpitanul echipei feminine de hockey.

Dieta pe care o ține nu îi interzice să nu bea deloc alcool. Ea bea ocazional câte un pahar de gin tonic sau tonic triple, seara, alături de soțul ei.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net