Kate Middleton și bijuteriile Casei Regale a Marii Britanii. 17 accesorii purtate de către ducesa de Cambridge

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton, acum prințesa de Wales, a avut onoarea de a purta totul în materie de bijuterii, de la diademe cu diamante, până la cercei personalizați cu franjuri cu safir.

Kate Middleton
Kate Middleton

17 bijuterii dăruite de casa regală și purtate de Kate Middleton

Inelul de logodnă al Prințesei Diana

Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate în 2010 cu inelul de logodnă al mamei sale, bijuterie ce are 14 diamante și un oval de 12 carate, cu safir de Ceylon, în aur de 18 karate. Inelul a fost ales de la bijutierul regal oficial, Garrard, de Prințul Charles și Diana, după logodna lor din 1981.

Citește și: Cadoul ieftin primit de Kate Middleton. Prințul William s-a zgârcit de sărbători

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Verigheta de aur

Verigheta tradițională de aur, care se așează frumos lângă inelul de logodnă al ducesei, a fost făcută din colecția de aur galben galez a familiei regale și este similară cu aceea purtată atât de Regina Mamă, cât și de Regina Elisabeta a II-a.

Vezi și: Cât costă ținuta pe care Kate Middleton a purtat-o în felicitarea de Crăciun. Articolul ei favorit e accesibil oricui

Colier Nizam din Hyderabad

Deși ducesa nu este cunoscută pentru că poartă piese extravagante și exagerate, ea a purtat un colier opulent cu diamante - un cadou de nuntă dăruit Reginei de către Nizam de Hyderabad - atunci când a participat la un eveniment la Galeria Națională de Portret.

image

Brățara dăruită de Camilla

Kate este adesea văzută purtând o brățară  dăruită de Camilla, ducesa de Cornwall, când s-a căsătorit cu prințul William, o piesă de aur completată cu un „C” pentru fiecare dintre numele lor, alături de o coroană.

Mai vezi și: Ce haine purta Meghan Markle, atunci când a întâlnit-o pe Kate Middleton pentru prima dată: „Eu am fost autentică”

Brățara primită de Kate de la Camilla. Foto: Getty
Brățara primită de Kate de la Camilla. Foto: Getty

Eternity band

Prințul William i-a dăruit mamei copiilor săi un inel cu diamante după nașterea fiului lor, Prințul George. Inelul se află acum lângă verigheta ei de aur și inelul de logodnă încrustat cu diamante.

Tiara Cartier Halo

Kate a purtat celebra diademă Cartier Halo, cu 739 de diamante strălucitoare și 149 de diamante baston în ziua nunții sale, o piesă dăruită inițial de Regele George al VI-lea Reginei Mame, care apoi i-a transmis-o Reginei Elisabeta a II-a la împlinirea vârstei de 18 ani.

Kate Middleton şi Prinţul William, în ziua nunţii foto: AFP
Kate Middleton şi Prinţul William, în ziua nunţii foto: AFP

Tiara Cambridge Lover's Knot

În 2015, ducesa a avut onoarea de a purta diadema Cambridge Lover's Knot, aceeși piesă pe care prințesa Diana o purta frecvent. Diamant completat cu o serie de perle mari, tiara Garrard a fost comandată de Regina Maria și rămâne în colecția personală a Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton, purtând tiara preferată a Prințesei Diana jpeg

Ceas Ballon Bleu de Cartier

Pentru a sărbători cea de-a treia aniversare a nunții, Prințul William i-a dăruit lui Kate ceasul Ballon Bleu de Cartier, complet cu detalii din safir – un ceas destul de asemănător atât cu cel al Prințesei Diana, cât și cu al său.

Inel de aur roz

Prințul William i-a oferit ducesei un inel victorian din aur roz, complet cu fiecare dintre pietrele lor de naștere - granate pentru Prinț și perle pentru Kate - în timpul studiilor la Universitatea St. Andrews, o piesă pe care a purtat-o ​​mai târziu la absolvire.

Broșă din frunze de arțar

Broșa din frunze de arțar pe care Kate a purtat-o ​​în turneul ei din America de Nord în 2011 a fost un cadou de la Regele George al VI-lea Reginei Mame în 1939 și a fost purtată de și de Regina Elisabeta a II-a și Camilla, Ducesa de Cornwall.

Broșă de ferigă din Noua Zeelandă

Ducesa a fost văzută purtând broșa de ferigă a Reginei de mai multe ori, o piesă oferită Monarhului în turneul mondial de încoronare în 1953 de către un grup de femei din Noua Zeelandă.

Cercei cu franjuri cu safir și diamante

Safirele sunt favoritele regale și figurează într-o serie de bijuterii ale coroanei, inclusiv cerceii cu franjuri ai Reginei Mame pe care Kate i-a îmbrăcat la cina Women in Hedge Funds din 2015.

Kate. Sursa foto: Profi
Kate. Sursa foto: Profi

Cercei cu safir și diamante

Prințesa a primit și o pereche de cercei cu safir și diamante din colecția personală a Prințesei Diana de către Prințul William în urma logodnei lor. Kate a primit apoi cadoul – care se potrivea cu inelul ei de logodnă – personalizat într-o pereche de cercei.

Tiara din flori de lotus

Kate a ieșit purtând diadema Floare de Lotus de câteva ori, fiecare la un eveniment oficial la Palatul Buckingham. Cadoul de nuntă adus Reginei Mame în 1923 a fost transformat dintr-un colier în tiară și apoi a fost transmis prințesei Margareta înainte de a muri.

Cercei cu ametist

Pentru a sărbători primul lor Crăciun oficial împreună, Prințul William i-a dăruit noii sale soții o pereche de cercei cu ametist verde, creați de Kiki McDonough în 2011.

Bijuterii cu diamante galbene și albe

După nunta cu Prințul William, Prințul Charles i-a dăruit ducesei un set de piese din aur galben și alb, constând dintr-un inel, o brățară și o pereche de cercei, pe care i-a purtat de atunci în mai multe ocazii.

Broșă Ordinul Familiei Regale

Deși se spune că Kate a purtat pentru prima dată broșa Ordinului Familiei Regale la o recepție diplomatică chiar anul trecut, banchetul de stat de la Palatul Buckingham la care a participat în octombrie 2018 a fost prima dată când a fost fotografiată purtând-o.

„Pot confirma că Majestatea Sa i-a acordat Ordinul Ducesei de Cambridge în 2017”, a declarat pentru Vanity Fair un purtător de cuvânt al Palatului Kensington, despre broșa incrustată cu diamante, cu o mică pictură a Monarhului, care se întâmplă să fie și cea mai mare onoare. Regina o poate oferi unei femei membre a familiei regale.

Ducesa de Cambridge și bijuteriile ieftine

Fanii regali s-ar putea bucura să afle că nu totul din arhiva de bijuterii de neegalat a lui Kate costă o avere.

Datorită prințesei, bijuteriile cu perle au avut o revigorare majoră după ce a ieșit purtând colierul ei de perle Nura de la brandul sustenabil Monica Vinader.

Kate a dat titlurile în modă după ce a purtat o pereche de cercuri aurii groase în timp ce ținea un discurs principal la lansarea campaniei „Taking Action on Addiction” în octombrie 2021.

Un favorit ferm al prințesei: perechea de 10 GBP a lui Kate este fără îndoială una dintre cele mai accesibile piese din colecția ei de bijuterii.

Prințesa a debutat cu o nouă pereche de cercuri de perle în timp ce era pe Zoom cu două organizații caritabile, Asthma UK și Diabetes UK în februarie 2021 - iar fanii regali erau convinși că sunt din Mejuri. Marcă accesibilă, care se concentrează pe a face metalele prețioase din surse durabile mai accesibile, este îndrăgită pentru designul său modern și piesele frumoase atemporale.

”Merci Maman” este un mic brand devenit celebru atunci când Kate a purtat faimosul lor colier redenumit „Ducesă” pentru a sărbători nașterea Prințului George (și fostul ei titlu, Ducesă de Cambridge). Merci Maman este specializată în bijuterii personalizate unice, care spun o poveste, oferind gravură personalizată gratuită cu multe dintre piesele lor semnate.

Recent, Kate a fost văzută purtând Cercuri Medium Twist Hoops de Spells of Love - un set superb de cercuri realizate manual, vândut cu amănuntul la 60 de lire sterline.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net