Poliția londoneză, în alertă! Ce a făcut un tâlhar care a înjunghiat un tânăr în plină stradă?

Ultima actualizare:

Poliția din Londra a fost chemată de urgență la un pub din estul orașului, la scurt timp după miezul nopții, în seara de 23 spre 24 iulie. Oamenii legii au găsit la fața locului o victimă în vârstă de doar 23 de ani ce prezenta „mai multe plăgi prin înjunghiere”. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, acolo unde se află în stare gravă.

politia londoneza jpg

Camerele de supraveghere au surprins momentul îngrozitor în care tâlharul s-a furișat în spatele victimei și l-a înjunghiat în mod repetat în spate, într-un pub aglomerat. În aceste momente, poliția se află pe urmele agresorului care a reușit să fugă de la locul incidentului până să își facă apariția oamenii legii.

Nu rata:  Londra, sub semnul focului în cea mai fierbinte zi: „Am pierdut totul!”. Zonele afectate de incendii arată ca după război VIDEO

Mai mult, polițiștii au publicat astăzi o fotografie a bărbatului pe care detectivii încearcă să îl identifice și, implicit, să îl găsească, după ce a fost deschisă o anchetă. În imaginile surprinse, bărbatul pare să se comporte normal și poartă o conversație cu un grup mic de persoane și, mai apoi, din senin, începe să se îndrepte către victimă pe care o înjunghie apoi sub privirile îngrozite ale celorlalți clienți prezenți.

Victima, un băiat de 23 de ani, este internată în stare gravă

Familia victimei a fost anunțată de către autorități, care fac acum eforturi să îl găsească pe agresor. Sergentul Joe Seals, de la divizia locală a Poliției Metropolitane din Havering a declarat: „Am deschis o anchetă urgentă pentru a găsi persoana responsabilă și suntem acum în măsură să publicăm o fotografie a unui bărbat care trebuie identificat.

Vezi și: Pleci la Londra? Ai grijă să nu iei bătaie! Drama unui polonez caftit pe stradă

Încurajez pe oricine îl recunoaște pe acest bărbat, sau pe martorii care încă nu au discutat cu poliția, să ne contacteze imediat. Anchetatorii care investighează înjunghierea din pub-ul din Hornchurch au postat imaginea bărbatului pe care vor să îl identifice. Sâmbătă, la ora 12.06, ofițerii de patrulare au fost anunțați despre un tânăr de 23 de ani care fusese înjunghiat în localul de pe High Street.

Au cerut sprijin de la Serviciul de Ambulanță din Londra și au oferit primul ajutor bărbatului, care suferise o serie de răni prin înjunghiere. A fost transportat la un spital din Estul Londrei, unde se află într-o stare gravă, dar stabilă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net