Strigător la cer! A vrut să se angajeze, dar i-au trimis o scrisoare jignitoare! Ce i-au spus?

Ultima actualizare:

O utilizatoare TikTok din Regatul Unit a publicat scrisoarea de respingere pe care a primit-o din partea unei companii, iar răspunsul potențialilor angajatori a făcut înconjurul internetului. Textul, scris cu o notă de superioritate, a provocat „furie”, iar internauții sunt de părere că angajații au încercat să pară amuzanți, dar au eșuat lamentabil.

angajare shutter jpeg

O tânără aflată în căutarea unui loc de muncă în Marea Britanie a dezvăluit ceea ce internauții au numit cea mai proastă scrisoare de respingere văzută vreodată. Astfel, a decis să își facă pe TikTok și să își împărtășească experiența, mărturisind că rândurile primite drept răspuns sunt „arogante”. Scrisoarea prin care afla că nu a fost selectată pentru angajare îi transmitea, totuși, că „orice mare poveste de succes începe cu un eșec”.

Nu rata: Optimismul românilor e la cote maxime: 74% cred că și-ar găsi un job în mai puțin de 3 luni

De asemenea, persoanele care au elaborat-o au decis să enumere câteva personalități din istorie care s-au confruntat cu respingeri, inițial, inclusiv greul de la Hollywood, Steven Spielberg, respins de la școala de film și Albert Einstein care nu a reușit să obțină un loc de muncă în învățământ, ca profesor de matematică.

interviu angajare PNG

Cum a fost o tânără refuzată, la angajare? I se pare ireal

 Angajatorii au transmis în același mesaj că și ei au avut parte de eșecuri în trecut și au spus că, deși tânăra care a aplicat nu se va alătura companiei acum, „cine știe ce le rezervă viitorul?”. De la publicare, clipul a adunat aproape 200.000 de vizualizări, iar Tamsyn spune că formularea mesajului și tonul folosit au înfuriat-o teribil.

Vezi și: Tu unde îți cauți job? Unii au primit oferte la coadă în magazin, în taxi sau chiar pe Tinder

Mulți internauți au fost de acord cu mesajul său și au explicat că și ei s-ar fi enervat. Unii au spus chiar că nu și-ar dori să lucreze pentru o asemenea companie. „Mulțumesc că m-ați ironizat și mi-ați provocat o furie care poate fi descrisă doar ca arzătoare. Bună, aceasta este o lectură dramatică a celei mai proaste scrisori de respingere pe care am primit-o vreodată”, a transmis tânăra, în începutul clipului.

„Bună Tamsyn, vom trece direct la subiect. Solicitarea ta nu a avut succes. Și, cine știe, poate că am făcut o mare greșeală. Albert Einștein nu a reușit să se angajeze ca profesor de matematică pentru copii, iar Spielberg a fost respins de la școala de film. Nebunește, nu-i așa?

Ideea este că orice mare poveste de succes începe cu un mic eșec. Am avut și noi parte de destule eșecuri. Chiar dacă încă nu ni te vei alătura, cine știe ce ne rezervă viitorul? Poate ne vei dovedi că greșim. Cu siguranță așa sperăm. Rămâi determinată. Rămâi naivă”, se arată în mesajul primit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net