Povestea care a împărțit lumea în două! Sunt frați vitregi, însă se iubesc și au doi copii împreună

Ana și Daniel Parra sunt doi tineri din Barcelona, care trăiesc o poveste diferită de cele din zilele noastre. Poartă același nume de familie pentru că sunt frați de tată, însă intenționează să se căsătorească, mai ales că au deveni părinții a doi copii.

Povestea de dragoste a celor doi tineri a șocat o întreagă nație / foto: Pixabay
Povestea de dragoste a celor doi tineri a șocat o întreagă nație / foto: Pixabay

Ana și Daniel au avut parte de o poveste desprinsă parcă din filme, căci viața i-a adus în același loc atunci când se așteptatu mai puțin. Ana a fost părăsită de tată și lăsată în grija mamei sale, în timp ce părintele său și-a refăcut viața lângă o altă femeie.

„Mama mi-a spus că tatăl meu ne-a părăsit pentru a-și face o familie cu altcineva cu care avea și un copil”, povestea Ana Parra, potrivit Daily Mail

Povestea celor doi frați de tată a ajuns virală

La mai bine de 20 de ani de când tatăl ei a lăsat-o în grija mamei sale, Ana Parra a simțit nevoie să își caute fratele vitreg prin intermediul rețelelor de socializare. La scurt timp după ce l-a găsit pe Daniel pe Facebook, sentimentele lor au început să devină din ce în ce mai puternice.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Ana și Daniel Parra

Deși le-a fost greu să accepte faptul că sunt frați, dorința lor de a rupe acest taboo a fost mult mai puternică, ajungând să devină părinții a doi copii și să își dorească să se căsătorească.

„Nu am vrut să recunoaștem, eram furioși. Ne-a fost greu să acceptăm și să spargem acest taboo. Suntem frați, chiar dacă nu ne simțim așa”, a mai spus Ana, pentru sursa amintită.

Aceeași sursă amintită mai relatează faptul că cei doi, la scurt timp după ce s-au cunoscut și s-au îndrăgostit unul de celălalt, prima lor interacțiune romantică a avut loc în cadrul unei petreceri.

„Acel sărut a fost o rupere a tuturor barierelor. A fost granița dintre înainte și după, a fost o trezire la realitate. Imaginează-ți că placi o fată și, dintr-un motiv ce ține de moralitate, îți e interzis să fii cu ea. E un lucru greu pe care să-l gestionezi”, a spus și Daniel.

„Au fost persoane care ne-au spus că o să ardem în

În urmă cu mai mulți ani, Ana și Daniel au decis să devină un cuplu în adevăratul sens al cuvântului și să se comporte ca atare, astfel că o vacanță în Londra le-a oferit acest prilej.

Acum câteva luni recunoșteau în fața unei lumi întregi că se iubesc, apărând în cadrul unei emisiuni televizate din Spania, care a fost interesată de povestea lor.

În ciuda părerilor oamenilor care i-au criticat „Au fost persoane care ne-au spus că o să ardem în Iad!”, cei doi fac tot posibilul pentru a se căsători. Deși incestul consensual între doi adulți nu este pedepsit în Spania, Codul Civil spaniol interzice căsătoria între rude directe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
semnul intrebarii jpg
Robot inteligență artificială FOTO Unsplas Mohamed Nohassi jpg
netflix pixabay jpg
crima pexels jpg
Notre Dame Pixabay jpg
LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPTViYzlmNDI1ZmYwZTJiNWNkM2NmMjNmZDU1ZjI5Yjc0 thumb jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2024 10 2 6 1200x686 webp
copii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net