Povestea de viață impresionantă a femeii care a stat în pușcărie 13 ani nevinovată și a absolvit o facultate de elită

În 2007, Michelle Morrison a primit pedeapsa cu închisoarea după ce a fost acuzată că ar fi fost complice la un jaf armat și că ar fi furat 40.000 de dolari dintr-o locuință. S-a dovedit 13 ani mai târziu că este, de fapt, nevinovată. Deși a stat atâta timp după gratii find nevinovată, Michelle a hotărât să urmeze o facultate, iar când a fost eliberată, a reușit să își termine studiile, obținând cele mai mari note la absolvire.

Michelle Morrison a stat în pușcărie 13 ani fiind nevinovată / Foto: Captură video
Michelle Morrison a stat în pușcărie 13 ani fiind nevinovată / Foto: Captură video

După ce un juriu a stabilit că ar fi fost vinovată pentru un jaf pe care nu îl comisese, Michelle Morrison a primit pedeapsa cu închisoarea și a stat în spatele gratiilor 13 ani. În anul 2020, cazul ei a fost analizat, din nou, de procurorul districtual al comitatului Fulton Fani Willis, și s-a dovedit că era în realitate nevinovată. Totuși, în perioada aceea din viața ei, femeia a hotărât să urmeze o facultate, iar după ce a fost eliberată din închisoare, a reușit să își termine studiile, obținând cele mai mari note la absolvire.

A fost extrem de fericită atunci când a pășit cu mândrie pe scena Universității Life, pentru a își obține diploma. „Mă simt onorată acum. Am lăsat deoparte rușinea, sentimentele negative și mă simt minunat că am putut să merg pe acea scenă”, a declarat Michelle Morrison, potrivit tabloidului birtanic The Mirror.

„Cuvintele nici măcar nu pot explica ce simt”

În ciuda faptului că a petrecut 13 ani în închisoare, fiind găsită vinovată de o faptă pe care nu a comis-o, femeia susține că este extrem de recunoscătoare, este mândră că a rezistat atâta timp în spatele gratiilor și că acum este gata să vadă ce îi mai rezervă viața.

„Cuvintele nici măcar nu pot explica cum mă simt. Sunt doar recunoscătoare. Am trecut și peste asta, am ieșit și sunt gata să înfrunt orice”, a mai spus Michelle.

Cu siguranță povestea impresionantă a lui Michelle Morrison ne demonstrează că, deși întâmpinăm greutăți în viață și suntem acuzați de anumite lucruri chiar dacă nu suntem vinovați, dacă avem încredere în noi și nu ne dăm bătuți, putem realiza orice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net