Povestea emoționantă a tinerei care refuză să plece din Ucraina fără cățelul ei

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Războiul din Ucraina dureză deja de 5 zile și, în consecință, zeci de mii de oameni părăsesc, fără să se uite înapoi, țara. Rusia a atacat orașe din Ucraina, fapt ce i-a obligat pe oameni să fugă din calea bombardamentelor. 

image

În Ucraina a fost instaurată legea marțială, ca urmare a războiului, iar bărbații apți de luptă nu mai au voie să părăsească țara. Chiar dacă zeci de mii de femei și copii au ales să plece din țara bombardată, sunt și cazuri de persoane care au refuzat plecarea, cu toate că ar fi putut.

Femeia care a refuzat evacuarea de dragul cățelului

Un astfel de caz este cel al unei tinere din Ucraina, care refuză categoric să plece fără cel mai bun prieten al ei, un cățel. Tânăra a scris despre problemele de acolo pe rețelele sociale, iar comentariile de susținere nu au întârziat să apară.

Fata povestește pe Facebook cum nu a dorit să fugă din calea războiului și să-și lase cățelul singur, în luptă. Tânăra nu-și poate imagina viața fără el și preferă să stea alături de acesta în teroare. Aceasta adaugă că mai sunt persoane care au decis acest lucru.

''Cei care au refuzat evacuarea au refuzat-o tocmai pentru că sunt responsabili pentru animalele lor de companie'', notează Olga

Tănăra se simte datoare moral față de câinele ei și declară că nu-l va părăsi.

''Este un moment bun pentru a observa sufletele autentice'', a continuat fata.

Olga a transmis un mesaj pentru bărbații din Ucraina

Fata consideră că femeile care sunt alături la bine, dar și la greu, încă mai există și îi îndeamnă pe bărbați să le caute pe acestea.

''Băieți, aveți o mulțime de șanse să găsiți acum fete nobile, de încredere, care nu se tem și nu abandonează. Nici tu nu vei fi abandonat. Niciodată,'' a mai notat aceasta.

Femeia a povestit și de bucuria pe care au simțit-o iubitorii de animale atunci când restricțiile de circulație au fost ridicate. 

''Restricțiile au fost ridicate. Primii care au ieșit afară au fost iubitorii de animale. Câinii sunt fericiți! Războiul e război, dar câinele tot trebuie scos afară'', a adăugat Olga.

O lume întreagă urmărește situația din Rusia și condamnă acțiunile armatei ruse, însă mobilizarea populației pentru a ajuta, arată că speranța încă mai există.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net