Protest inedit pe un aeroport din Mexic! Un bărbat s-a urcat pe aripa avionului

O situație cu totul bizară a avut loc pe Aeroportul Mexico City, unde un bărbat nemulțumit de întârzierea pe care o avea zborul său a decis că singura sa opțiune este un protest radical. Astfel, acesta a deschis o ieșire de urgență și a mers pe aripa avionului.

Protest inedit în Mexic / foto: Shutterstock
Protest inedit în Mexic / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că cei de la Aeroportul internațional din Mexico City au recunoscut că protestul bizar chiar a avut loc.

Avionul în care s-a petrecut totul avea o întârziere de 5 ore, mai precis, site-urile care urmăresc cursele aeriene au menționat că zborul AM672, ce mergea spre Guatemala, a întârziat cu nu mai puțin de 4 ore și 56 de minute.

Cu toate acestea, nu doar că gestul bărbatului nu i-a uimit pe ceilalți pasageri, dar aceștia chiar au declarat că îl sprijină! Se pare că zeci dintre oamenii de la bordul avionului au semnat o declarație în care era precizat faptul că respectiva companie aeriană care deținea avionul i-a ținut vreme de 4 ore fără ventilație și apă, cât timp avionul a fost întârziat.

Protest radical în Mexic

Se pare că în declarația semnată de către pasagerii zborului ce se îndrepta spre Guatemala este precizat faptul că protestatarul a acționat în acest fel „pentru a proteja pe toată lumea, cu sprijinul tuturor.”

Se pare că undeva în jur de 77 de pasageri din avion au semnat declarația ce fusese scrisă de mână, pe hârtia unui caiet. Aceștia s-au plâns de lipsa aerului condiționat, cât și a apei, din avion. În declarație era menționat faptul că protestul extrem al pasagerului le-a salvat viețile.

Se pare că și autoritățile de pe aeroport au depus un raport despre incidentul neobișnuit, iar aceștia confirmă, în mare parte, cele scrise în declarația pasagerilor din avion. De asemenea, se pare că protestatarul nu a fost identificat, iar autoritățile nu au menționat ce repercursiuni va avea gestul acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net