A jefuit o bancă la doar trei zile după ce instanța l-a declarat nevinovat pentru o faptă similară. Modul inedit în care acționat

Ultima actualizare:

Un caz bizar a lăsat fără cuvinte autoritățile din Statele Unite. La doar câteva zile după ce instanța l-a declarat nevinovat pentru jefuirea unei bănci, un bărbat în vârstă de numai 31 de ani a decis că știe modul perfect prin care poate dovedi comunității sale că instanța a luat decizia corectă! Astfel, el a dat o nouă spargere și a fost arestat.

Bărbatul are doar 31 de ani
Bărbatul are doar 31 de ani

Ce ar fi trebuit să fie un moment de cotitură pentru viața unui tânăr din Statele Unite a luat o întorsătură cu totul bizară, pe care autoritățile se chinuie să o înțeleagă. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că bărbatul a fost arestat de către autorități pentru jaful unei bănci la numai câteva zile după ce o instanță de judecată l-a proclamat nevinovat fix pentru aceeași acuzație.

Mai precis, se pare că ar fi vorba despre un bărbat cu numele de Mohamed Worku, care în anul 2021 a dat prima spargere la o bancă. La acel moment, în luna decembrie, americanul a intrat calm în sucursala unei bănci Fifth Third Bank, din Illinois. Odată ajuns acolo, se pare că bărbatul s-a apropiat de ghișeu, unde a scos o hârtie pe care scria „dă-mi banii”. Astfel, Mohamed Worku a ieșit din bancă cu suma „fabuloasă” de 595 de dolari.

Caz bizar în Statele Unite

Mesajul folosit în timpul jafului
Mesajul folosit în timpul jafului

Conform informațiilor, se pare că avocatul bărbatului a susținut faptul că gestul clientului său nu a fost îndeajuns de intimidant pentru a putea fi considerat un jaf. Pentru ca bărbatul să fie judecat pentru jaf, a susținut avocatul acestuia, era necesară utilizarea forței, ori a amenințărilor. „Nu au existat amenințări implicite sau explicite de niciun fel”, a spus avocatul bărbatului, iar instanța a fost de acord cu raționamentul acestuia.

Din păcate, se pare că Mohamed Worku nu a învățat nimic din experiența sa, iar la numai 3 zile după ce a fost achitat, a repetat fapta. El a intrat în sucursala unei bănci Citibank, unde a înmânat unei casierițe un bilet ce conținea textul: „vă rog să-mi dați banii. Îi voi plăti înapoi în curând. Cadoul bancherului pentru mine în avans”.

Mohamed Worku a fost arestat la doar 45 de minute după ce a plecat din bancă cu 2.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net