Alimentele delicioase cu aproape 0 calorii! Sunt alegerea perfectă în orice dietă

Atunci când încercăm să scăpăm de kilogramele în plus, o problemă de care ne putem lovi este faptul că vom tinde să mâncăm doar câteva preparate, mai mereu. În cele din urmă, ne vom plictisi de ele, iar întreaga noastră dietă va fi în pericol. Din fericire, există câteva produse banale care au doar foarte puține calorii și care pot fi folosite în o mulțime de rețete!

Roșiile au o mulțime de efecte benefice pentru organism / foto: Pexels
Roșiile au o mulțime de efecte benefice pentru organism / foto: Pexels

Poate că mulți dintre noi am început o dietă plini de entuziasm, însă după prima săptămână în care am avut în farfurie numai pui la grătar și legume, o pizza a început să sune din ce în ce mai tentant. Din fericire, potrivit celor de la terra.com, este foarte posibil și ușor să ne păstrăm o dietă diversificată, chiar și atunci când ținem cel mai strict regim!

Mai precis, acest lucru este posibil datorită unor produse care nu conțin decât foarte puține calorii! Acestea vor fi un ajutor nesperat în perioada în care ținem dietă, fiind foarte versatile și delicioase!

Nu conțin decât foarte puține calorii

Aceste produse nu trebuie să lipsească din bucătăria voastră, dacă încercați să dați jos din kilogramele în plus!

Castraveți

Banalul castravete este mai mult apă, iar 100 de grame din acest aliment delicios conține numai 15 calorii! În plus, într-un castravete se mai găsesc și vitaminele C și B, cât și diverși alți nutrienți excelenți pentru sănătate!

Salată

Un alt produs extrem de util celor care țin dietă, salata nu conține decât 17 calorii la suta de gram! Iar pe lângă faptul că este foarte utilă în lupta cu kilogramele, se pare că salata este extrem de benefică și în lupta împotriva insomniei!

Roșii

Roșiile sunt nelipsite din bucătăriile noastre și asta pe bună dreptate! Se pare că în 100 de grame de roșii se găsesc doar 20 de calorii! Iar printre numeroasele beneficii ale roșiilor se mai găsesc și abilitatea de a reduce nivelul colesterolului din organism! De asemenea, roșiile pot fi utile și la îmbunătățirea vederii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net