Răzbunarea unei femei geloase! Gestul extrem făcut de o tânără, pentru a-și împiedica iubitul să călătorească cu noua sa parteneră

Ultima actualizare:

Gelozia unor femei poate atinge cote maxime, mai ales când imaginația și creativitatea sunt aliatele lor. Este și cazul unei însoțitoare de zbor, care a pus la cale un plan de-a dreptul ireal, totul doar pentru a-și împiedica fostul iubit să călătorească la Miami, cu noua sa parteneră, după cum relatează Business Insider.

A lansat o amenințare cu bomba, din cauza geloziei / foto: Pixabay
A lansat o amenințare cu bomba, din cauza geloziei / foto: Pixabay

Daniela Carbone este o însoțitoare de zbor la Aerolineas Argentinas. Un articol publicat la data de 2 iunie de La Nación, care citează surse juridice, informează că femeia a lansat amenințarea cu bomba pe data de 21 mai, atunci când avionul se pregătea să decoleze din capitala argentiniană Buenos Aires către Miami.

A lansat o amenințare cu bomba din gelozie

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de sursa amintită mai sus, conform judecătorului Federico Villena, Daniela a folosit telefonul mobil al fiicei sale pentru a-și pune în aplicare planul. De asemenea, s-a ajutat și de un software de distorsionare a vocii pentru a nu-i fi recunoscută identitatea.

De parcă nu ar fi fost suficient, stewardesa s-a folosit de informațiile pe care le cunoștea, ajungând să-l amenințe pe pilot cu faptul că știe la ce școli merg fiicele sale.

„Spune-i căpitanului că am pus trei bombe în Miami. Nu vă mai jucați cu politica și verificați avionul, pentru că vor exploda într-o mie de bucăți", a spus Carbone.

Ce pedeapsă riscă Daniela Carbone

Compania aeriană a concediat-o pe loc pe stewardesă / foto: Pixabay
Compania aeriană a concediat-o pe loc pe stewardesă / foto: Pixabay

Femeia a fost arestată în aceeași zi pentru constrângere în formă agravată, intimidare publică și împiedicarea desfășurării activității, pe Aeroportul Internațional Ezeiza din Buenos Aires. În cazul în care va fi găsită vinovată, riscă o pedeapsă de până la șase ani de închisoare, după cum relatează ziarul argentinian Clarin.

Potrivit acestei surse, fostul iubit al Danielei – Picho și actuala sa iubită lucrau amândoi în același domeniu, fiind membri ai echipajului de cabină pentru același zbor.

Cei 270 de pasageri care se aflau la baza aeronavei zborului AR1304 al companiei Aerolineas Argentinas au fost evacuați. Compania Aerolineas Argentina a concediat-o pe loc pe Carbone, potrivit La Nacion. Fapta femeii a adus companiei aeriene daune de aproape 1 milion de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
semnul intrebarii jpg
Robot inteligență artificială FOTO Unsplas Mohamed Nohassi jpg
netflix pixabay jpg
crima pexels jpg
Notre Dame Pixabay jpg
LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPTViYzlmNDI1ZmYwZTJiNWNkM2NmMjNmZDU1ZjI5Yjc0 thumb jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2024 10 2 6 1200x686 webp
copii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net