Ce i-a dat prin cap unui brancardier, supărat că iubita i-a dat papucii, ca să-și recupereze cadourile

Ultima actualizare:

Un brancardier din Târgu Jiu, rănit din dragoste și-a plănuit răzbunarea pe fosta iubită care nu a mai vrut să continue relația cu el. Bărbatul a împrumutat o uniformă de polițist și a mers la ușa iubitei ca să-și ceară înapoi cadourile date în timpul relației.

pistol politist jpeg

Brancardier la SJU Târgu Jiu, bărbatul de 37 de ani a împrumutat o uniformă de la un polițist pentru a-și pune planul în aplicare. Miercuri a mers acasă la fosta iubită, sigur fiind că cu noua înfățișare o va intimida. Purta pe cap chipiul inscripționat cu însemnele Poliției și avea asupra lui un toc în care se afla un pistol.

Brancardierul nu s-a putut obișnui cu ideea că femeia de care era îndrăgostit și căreia îi oferise mai multe cadouri nu îl mai iubește și a trecut rapid de la dragoste la ură. S-a hotărât să își recupereze toate obiectele dăruite.

Brancardierul a pretins de la femeie și 30.000 de lei

Aceeași metodă ar fi fost folosită și la finalul lunii aprilie, când a venit acasă la femeie îmbrăcat în uniformă de polițist, deși nu deține această funcție. Și atunci, ca și acum, a amenințat-o pe femeie cu scopul de a-și recupera cadourile.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul, la data de 17 mai a.c., s-ar fi prezentat la domiciliul fostei concubine, având asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap ar fi purtat o șapcă inscripționată. Totodată, la data de 30 aprilie a.c., bărbatul s-ar fi prezentat la domiciliul femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar”, transmit reprezentanții IPJ Gorj, potrivit Gorj Express.

Potrivit oamenilor legii, amenințările ar fi început în luna august 2022. Brancardierul de la Spitalul din Târgu Jiu i-a cerut, încă de atunci, fostei iubite să îi restituie cadourile, dar să îi dea și suma de 30. 000 de lei.

Brancardierul, chinuit de sentimentul despărții și rănit în orgoliu, a și urmărit-o și a amenințat-o pe fosta iubită.

„De asemenea, începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie, solicitându-i să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei, ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere”, au mai transmis polițiștii din Gorj.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit de uzurparea de calităţi oficiale, şantaj, hărţuire şi ameninţare. Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării a fost ridicat de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net