Regele Charles al III-lea recunoaște că are degetele „ca niște cârnăciori”! Ce i-a spus lui William

#Casa Regală a Marii Britanii

Într-un nou film documentar despre pregătirile pentru încoronarea regelui Charles al III-lea, Majestatea Sa a făcut o glumă despre dimensiunile degetelor sale, comparându-le cu cârnăciori. Această remarcă a stârnit un val de atenție mediatică și a devenit sursă de glume pe pe internet în ultimii ani, despre care se pare că suveranul britanic era conștient.

Regele CHarles al III-lea făcând cu mâna
Regele Charles al III-lea știe că oamenii fac glume pe seama degetelor lui (Foto: GettyImages)

În documentarul BBC intitulat „Regele Charles al III-lea: Ziua Încoronării”, care va fi difuzat pe 26 decembrie, monarhul a observat cum fiul său cel mare, prințul William, se lupta să-și încheie nasturii unei robe ceremoniale și i-a spus să nu-și facă griji, pentru că nu are „ca niște cârnăciori”, așa cum le are el.

Această glumă a făcut obiectul mai multor articole publicate de tabloidele britanice, care au abordat subiectul în diverse moduri, de la editoriale explicative lungi până la texte mai amuzante.

Unele texte jurnalistice au invitat chiar medici să comenteze asupra degetelor extrem de umflate ale lui Charles și să speculeze despre posibile afecțiuni de care ar putea suferi, cum ar fi edemele, artrita, infecțiile sau alergiile. Căutările pe internet care au vizat expresia „ca niște cârnăciori” au atins cote maxime în perioada premergătoare ceremoniei de încoronare, potrivit Agerpres.

Noul documentar despre Regele Charles al III-lea va fi difuzat în a doua zi de Crăciun

Filmul documentar, care durează 90 de minute, a avut acces în zone private ale reședințelor regale. Documentarul își propune să ofere o perspectivă asupra primului an de domnie al lui Charles, după moartea reginei Elisabeta a II-a, în septembrie 2022. Acesta va fi difuzat în Marea Britanie în ziua de după Crăciun. În film apare și o scenă în care Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury și liderul spiritual al comunității anglicane, își uită replicile în timpul unei repetiții a ceremoniei de încoronare. El și-a exprimat dezamăgirea față de memoria sa, comparând-o cu memoria unui câine Cocker Spaniel, adică aproape inexistentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net