Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, adevăratul tată al Ducelui de Sussex: „Are ochii lui...”

#Casa Regală a Marii Britanii

La începutul acestui an, Prinţul Harry (39 de ani) dezvăluia în cartea sa „Spare” („Rezerva” n.r) că Regelui Charles al III-lea îi plăcea să glumească despre descendența sa, alimentând și mai mult zvonurile care deja circulau în jurul acestui subiect. Cine este, de fapt, adevăratul tată al Ducelui de Sussex? Prințul a făcut testul ADN cu mult timp în urmă.

Cine este, de fapt, adevăratul tată al Prințului Harry? / Foto: GettyImages
Cine este, de fapt, adevăratul tată al Prințului Harry? / Foto: GettyImages

De câțiva ani, există o serie de zvonuri care circulă în jurul unui subiect ce implică Casa Regală a Marii Britanii: cine este adevăratul tată al Prințului Harry, Regele Charles sau ofițerul James Hewitt, aventura de lungă durată și marea iubire a prințesei Diana? Mai mult decât atât, Ducele de Sussex a făcut și el o serie de dezvăluiri în autobiografia „Spare”, alimentând speculațiile. El a susținut că Regelui Charles al III-lea îi plăcea să facă glume despre descendența sa.

„Îi plăcea să spună povești, iar acesta era una dintre cele mai bune din repertoriul său. Se termina întotdeauna cu o filosofare… Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat? Râdea, deși era o glumă remarcabil de nefastă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci, că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt”, a scris Prințul Harry, în autobiografia „Spare”.

Prințesa Diana: „Este destul de clar că Harry este ...”

Ofițerul James Hewitt și prințesa Diana au avut o aventură între 1986 și 1991, dar există voci care susțin că, de fapt, Lady Di l-a cunoscut pe acesta după ce s-a născut Harry. Și totuși, se spune că familia regală britanică a efectuat un test ADN în anii 1990.

O prietenă a prințesei Diana, Simone Simmons, susține în cartea sa despre „Regina Inimilor” că „membrii seniori ai familiei regale” au cerut un test de paternitate, după ce ea a vorbit despre infidelitățile ei în timp ce era căsătorită cu Charles, într-un interviu televizat din 1995.

„Este destul de clar că Harry este un Windsor. Culoarea părului lui este după familia Spencer, dar are ochii lui Charles”, a spus Lady Di, relatează Gândul.ro. Testul ADN a arătat clar că Regele Charles este adevăratul tată al Prințului Harry. Cu toate acestea, zvonurile continuă să persiste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image
actualitate.net
image
actualitate.net