De ce ținea prințesa Diana capul în pământ atunci când se afla la evenimente. Ce se întâmpla dacă nu făcea asta

#Casa Regală a Marii Britanii

Poate că dacă stăm să analizăm cu atenție fotografiile în care apare prințesa Diana, vom observa că un detaliu iese în evidență ori de câte ori aceasta este surprinsă în public, iar acela este că își ținea tot timpul privirea în pământ. Mulți au crezut că motivul este intenția de a fi umilă lângă soțul ei, Prințul Charles, însă, adevărul este altul.

De ce ținea prințesa Diana capul în pământ atunci când se afla la evenimente / Foto: Profimedia
De ce ținea prințesa Diana capul în pământ atunci când se afla la evenimente / Foto: Profimedia

Cei atenți de-a lungul timpului la aparițiile publice ale prințesei Diana au observat că aceasta își ținea privirea în pământ. Poziția importantă pe care o ocupa în familia regală britanică implica nu doar avantaje, ci și o mulțime de responsabilități, astfel că poziția capului a fost legată de atitudinea ei timidă. Mulți au crezut că motivul este intenția de a fi umilă lângă soțul ei, Prințul Charles. Dar, în realitate, ea s-a confruntat cu diverse probleme și se simțea copleșită de faptul că făcea parte din Familia Regală a Marii Britanii.

De ce prințesa Diana își ținea privirea în pământ

Așadar, după ce a intrat în familia regală britanică, prințesa Diana a fost ușor copleșită de regulile pe care trebuia să le respecte, cât și de faptul că gesturile sale erau urmărite și analizate în permanență, astfel că încerca să se adapteze noului ei statut și își ținea capul plecat pentru a le vorbi oamenilor de la același nivel și să nu pară superioară acestora. 

„Când am ajuns prima dată pe scenă, îmi lăsam mereu capul în jos. Acum că reinterpretez, arăta îngrozitor. Nu m-am îmbufnat niciodată când eram copil, pur și simplu nu este ceva caracteristic mie. Eram atât de speriată de atenția pe care o primeam. Mi-a luat șase ani să mă simt confortabil în noul rol și acum sunt gata să merg înainte. Într-un minut nu eram nimeni, în minutul următor eram prințesă de Wales, mamă, jucăria presei, membru al acestei familii și era prea mult pentru o singură persoană la acel moment”, a scris Andrew Morton în cartea „Diana: Her True Story – In Her Own Words”, biografie a prințesei Dianei.

Prințesa Diana s-a stins din viață, pe data de 31 august 1997, într-un cumplit accident de mașină. Aceasta se afla alături de iubitul ei, Dodi Al Fayed, și de șoferul lor, Henry Paul, și treceau prin pasajul subteran Alma din Paris. Decesul ei a îndoliat inimile zecilor de milioane de persoane care au iubit-o. În fața oamenilor, prințesa Diana și-a deschis sufletul și a militat pentru iubire și pace. Totodată, după moartea șocantă a acesteia, au luat naștere numeroase teorii și au rămas o grămadă de întrebări fără răspuns.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net