Care era parfumul preferat al prințesei Diana. Femeile și astăzi se înghesuie să-l cumpere!

Majoritatea vedetelor au un parfum anume care este preferatul lor. Îl folosesc de ani de zile și cu greu renunță la el, căci îl consideră cartea lor de vizită. Din acest tipar nu iese nici prințesa Diana, care folosea o mireasmă ce a devenit obsesia multor femei.

Parfumul preferat al prințesei Diana / foto: Colaj Click!
Parfumul preferat al prințesei Diana / foto: Colaj Click!

Fie că era un parfum celebru sau unul asupra căruia și-au lăsat amprenta și chiar le poartă numele, cert este că fiecare celebritate are un parfum preferat. Află din rândurile de mai jos parfumurile pentru care au optat atât Lady Di, cât și Kate Middleton și Meghan Markle, potrivit Vogue. 

Diorissimo, parfumul iubit de Prințesa Inimilor

Prințesa Diana, una dintre cele mai rafinate și elegante personaje din istorie, a fost și continuă să rămână, chiar și după moarte, un idol pentru multe purtătoare ale sexului frumos.

Ea însăși era conștientă de puterea parfumului și importanța unui miros îmbietor, reprezentativ, așa că nu renunța la a Diorissimo. Acesta a fost preferatul ei, însă nu opta doar pentru el. 

O admiratoare înrăită a parfumurilor cu note florale opulente, Lady Di mereu a optat pentru Diorissimo de la Dior, 24 Faubourg d’Hermès, So Pretty de la Cartier sau chiar Bluebell de la celebrul parfumier englez Penhaligon’s.

Kate Middleton, obsedată de White Gardenia Petals by Illuminum

În ziua nunții cu fiul regretatei prințese Diana, Kate Middleton a optat pentru acest parfum.

Ducesa de Cambridge înlocuiește uneori White Gardenia Petals by Illuminum cu Orange Blossom de Jo Malone, un parfum cu note citrice și floare de portocal.

Meghan Markle, fascinată de Jo Malone. 

Nici Meghan Markle nu s-a lăsat mai prejos decât reprezentantele Casei Regale, căci parfumul pentru care a optat a fost și este în continuare Jo Malone, alegând să rămână fidelă brandului. Soția prințului Harry alege notele florale de Wild Bluebell, sau suflarea lemnos-sată de Wood Sage & Sea Salt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net