Robert Kenney a devenit „tatăl internauților” peste noapte. Ce face bărbatul pentru copiii părăsiți de tată

Robert Kenney este un bărbat în vârstă de 58 de ani din capitala Statelor Unite ale Americii, Washington DC. În timpul pandemiei de COVID-19 și-a creat un canal de YouTube, în speranța că le va putea fi aproape copiilor care nu au tată, lucru care s-a și întâmplat!

stanga
dreapta
rob kenney 6 jpg
rob kenney 4 webp
rob kenney 3 jpg
rob kenney 2 webp
rob kenney 5 jpg
rob kenney 7 jpg
rob kenney jpg

Acum, bărbatul face senzație pe internet cu videoclipurile pe care le creează, iar seria a fost intitulată sugestiv „Tată, cum fac asta?”. Robert Kenney a crescut fără tată și știe cât de greu este să înveți singur să faci anumite lucruri, motiv pentru care nu și-a dorit ca alții să întâmpine aceleași dificultăți: așa a luat naștere seria lui.

S-ar putea să îți placă și:  Ce relație are Horia Brenciu cu Toma, fiul adoptat: „Băiatu’ lu’ tata”

Americanul și-a propus să le fie aproape copiilor, sau chiar și adulților orfani de tată, într-o perioadă în care oamenii aveau nevoie de apropiere. Filmulețele de pe canalul său de Youtube acoperă o gamă largă de subiecte, de la cum să îți legi cravata și până la cum se desfundă o toaletă, toate fiind menite să ușureze viața adulților care nu au parte de susținerea unui cap de familie.

Ni se mai pare interesant și: Presupusul tată al Prințului Harry, instructorul de călărie al Prințesei Diana

Robert Kenney a ajuns să fie recunoscut la nivel mondial

Marile publicații internaționale l-au descris pe Robert Kenney ca fiind „tatăl internetului” sau „tatăl internauților”, iar jurnaliștii LADbible l-au descris ca fiind „un om extraordinar”. Aceștia i-au dedicat o postare lui Robert, care a ajuns să fie urmărit de mai bine de patru milioane de persoane din întreaga lume, la doar câțiva ani de când a pus bazele canalului de YouTube.

Urmăritorii paginii au avut numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care, la rândul său, nu a avut parte de ajutor în copilărie sau adolescență. „La mulți ani de ziua tatălui acestui om”, „Un înger adevărat”, „Nu toți eroii au crescut cu tați”, „Tot respectul, m-a emoționat până la lacrimi”, „E cea mai înduioșătoare chestie”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au dedicat lui Robert, cu ocazia Zilei Internaționale a Tatălui, sărbătorită în a treia duminică a lunii iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula