Robert Kenney a devenit „tatăl internauților” peste noapte. Ce face bărbatul pentru copiii părăsiți de tată

Robert Kenney este un bărbat în vârstă de 58 de ani din capitala Statelor Unite ale Americii, Washington DC. În timpul pandemiei de COVID-19 și-a creat un canal de YouTube, în speranța că le va putea fi aproape copiilor care nu au tată, lucru care s-a și întâmplat!

Acum, bărbatul face senzație pe internet cu videoclipurile pe care le creează, iar seria a fost intitulată sugestiv „Tată, cum fac asta?”. Robert Kenney a crescut fără tată și știe cât de greu este să înveți singur să faci anumite lucruri, motiv pentru care nu și-a dorit ca alții să întâmpine aceleași dificultăți: așa a luat naștere seria lui.

S-ar putea să îți placă și:  Ce relație are Horia Brenciu cu Toma, fiul adoptat: „Băiatu’ lu’ tata”

Americanul și-a propus să le fie aproape copiilor, sau chiar și adulților orfani de tată, într-o perioadă în care oamenii aveau nevoie de apropiere. Filmulețele de pe canalul său de Youtube acoperă o gamă largă de subiecte, de la cum să îți legi cravata și până la cum se desfundă o toaletă, toate fiind menite să ușureze viața adulților care nu au parte de susținerea unui cap de familie.

Ni se mai pare interesant și: Presupusul tată al Prințului Harry, instructorul de călărie al Prințesei Diana

Robert Kenney a ajuns să fie recunoscut la nivel mondial

Marile publicații internaționale l-au descris pe Robert Kenney ca fiind „tatăl internetului” sau „tatăl internauților”, iar jurnaliștii LADbible l-au descris ca fiind „un om extraordinar”. Aceștia i-au dedicat o postare lui Robert, care a ajuns să fie urmărit de mai bine de patru milioane de persoane din întreaga lume, la doar câțiva ani de când a pus bazele canalului de YouTube.

Urmăritorii paginii au avut numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care, la rândul său, nu a avut parte de ajutor în copilărie sau adolescență. „La mulți ani de ziua tatălui acestui om”, „Un înger adevărat”, „Nu toți eroii au crescut cu tați”, „Tot respectul, m-a emoționat până la lacrimi”, „E cea mai înduioșătoare chestie”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au dedicat lui Robert, cu ocazia Zilei Internaționale a Tatălui, sărbătorită în a treia duminică a lunii iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Interlopul Stănel Corbu FOTO Facebook/arhiva personală
baraj siriu sursa shtiu ro jpg
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg