Partenera lui Alex Dima a născut! Primele declarații ale prezentatorului TV

Partenera lui Alex Dima a născut un băiețel, iar prezentatorul TV a împărtășit vestea cea mare cu comunitatea sa din mediul online chiar în ziua în care mămica și bebelușul au fost externați.

Alex Dima este extrem de fericit, acum că a devenit și tată de băiat. Este foarte discret în ceea ce privește viața sa privată, motiv pentru care rare sunt momentele în care vorbește despre bucuriile și tristețile sale, deopotrivă. Iată că astăzi un eveniment mare a avut loc în viața lui, iar Alex Dima le-a povestit internauților totul despre venirea pe lume a fiului său.

S-ar putea să te intereseze și:  Cum şi-a revenit Alex Dima după moartea soţiei: «Foarte multă vreme eu mi-am reproşat pentru că am dus-o la medicul acesta»

Alex Dima a devenit tată de băiat

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gângurește. Daca vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile.

Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzica din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare”, a scris jurnalistul, pe contul său de Facebook.

alex dima jpg

Nu rata nici: Vezi cum arăta la 18 ani cea mai sexy vedetă masculină de la Pro TV

Jurnalistul de la PRO TV are o poveste de viață impresionantă

Alex Dima are o fetiță din prima căsnicie, însă o crește singur, căci soția sa, Roxana, s-a stins din viață în urmă cu aproape 13 ani. Femeia a fost diagnosticată cu o boală îngrozitoare la scurt timp după ce a devenit mamă. În ciuda tuturor eforturilor și tratamentelor, Roxana a pierdut lupta cu cancerul.

La un moment dat, Alex Dima i-a oferit un interviu Andreei Esca. În cadrul acestuia, jurnalistul i-a povestit colegei sale de breaslă că are o relație cu Roxana, o tânără pe care a cunoscut-o întâmplător în aeroport.

„Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine”, a povestit Alex Dima, la momentul respectiv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net