România va fi promovată la BBC, zilnic, timp de o lună, prin videoclipurile realizate de Charlie Ottley: „Este o țară minunată”

Jurnalistul Charlie Ottley, îndrăgostit de România, a realizat un nou videoclip care va fi folosit pentru promovarea ţării noastre. Primul videoclip din seria celor cu care România va fi promovată la BBC, timp de o lună, a fost publicat de Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea.

România va fi promovată la BBC, zilnic, timp de o lună / Foto: Arhiva Click!
România va fi promovată la BBC, zilnic, timp de o lună / Foto: Arhiva Click!

„Promovăm România la BBC. Timp de o lună, telespectatorii din întreaga lume vor viziona imagini despre țara noastră. Clipurile sunt realizate de Charlie Ottley, un binecunoscut jurnalist, poet, realizator britanic, îndrăgostit de România”, a scris ministrul Ştefan Radu Oprea, pe Facebook, alături de primul videoclip al campaniei. 

Astfel, Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarele sale despre România, precum „Wild Carpathia” (în care apare şi Regele Charles, la acea vreme prinț, în calitate de invitat) şi „Flavours of Romania”, a creat o serie de videoclipuri care să prezinte frumuseţea şi diversitatea ţării noastre pentru campania prin care România e promovată pe postul de televiziune BBC ca destinație turistică, în perioada 15 octombrie - 15 noiembrie.

România va fi promovată și la târgul internaţional de turism WTM din Londra

Scopul este de a amplifica vizibilitatea și creșterea notorietății țării în Europa, cu un accent special pe Marea Britanie, și este vizată, astfel, creşterea numărului de turişti, atât britanici, cât şi din întreaga Europă, precum şi din ţările unde canalul britanic de televiziune BBC este difuzat. Videoclipurile vor fi difuzate în cadrul emisiunilor BBC, pe întreaga durată a zilei, timp de o lună, începând din 15 octombrie.

MEAT va beneficia de 80 de difuzări, respectiv 30 de difuzări ale spoturilor cu o durată de 1 minut şi 50 de difuzări ale spoturilor cu o durată de 30 de secunde. De asemenea, cele 8 materiale, precum şi videoclipul bonus realizat de Charlie Ottley, vor fi folosite pentru promovarea României la târgul internaţional de turism WTM Londra, care va avea loc în perioada 6-8 noiembrie, precum şi în cadrul altor participări la manifestări expoziţionale şi acţiuni de marketing, relatează Adevărul.ro.

„România este o ţară minunată şi fascinantă. Românii sunt persoane ospitaliere, prietenoase, muncitoare şi mândre“, spune Charlie Ottley, într-un articol publicat pe blogul ambasadei Marii Britanii din Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net